Blog

Wil jij alles weten over hairextensions en de invisible weave? Bekijk hier onze artikelen waarin we je alles vertellen over hairextensions.

Hairextensions dun haar

Hairextensions dun haar

Heb jij dun haar en wil je hairextensions laten zetten om meer volume te creëren? Maar weet je niet zeker of dit kan en welke extensions geschikt zijn?

read more
Is weave slecht voor je haar?

Is weave slecht voor je haar?

Wil je graag mooie, volle haren? De weaves zijn hiervoor de perfecte oplossing! Maar is weave slecht voor je haar? In dit artikel vertellen we je meer.

read more

Waarom Dreamloxx?

Wij werken met de nieuwste technieken en zijn op de hoogte van de laatste trends. We denken graag met jou mee zodat je altijd weer stralend de salon uitloopt.

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

CREËER VOLUME

Wil jij mooie lange haren met veel volume creëren?

Wij helpen jou graag met de mooiste hairextensions en bepalen samen jouw mooiste look. Plan een afspraak in zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.