Weave extensions voor- en nadelen

Het zetten van invisible weave extensions brengt veel met zich mee. In dit artikel bespreken we alle voor- en nadelen die je moet weten.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Weave extensions

Twijfel je er over om weave extensions te laten zetten? Maar ben je nog benieuwd naar de voor- en nadelen van weave extensions? Of wil je meer weten of weave slecht is voor je haar? We snappen dat het misschien een grote stap kan zijn om hairextensions te laten zetten en dat jij eerst alles wilt weten het zetten van weave extensions. In dit artikel vertellen we je alles over weave extensions en de voor- en nadelen.

weave extensions voor- en nadelen

Wat zijn weave extensions?

Weave extensions zijn hairextensions waarbij gebruik wordt gemaakt van weften of banen haar die aan het eigen haar worden vastgemaakt. Er zijn verschillende technieken om de weave extensions aan het haar vast te maken. Bij Dreamloxx maken we gebruik van mini weften in combinatie met microringen. Maar je kunt de weave extensions ook vast maken door middel van vlechten en naald en draad. Nu je wat meer weet over weave extensions vertellen we je graag meer over de voor- en nadelen van weave extensions.

Weave hairextensions voordeel

Weave extensions hebben veel voordelen ten opzichte van andere hairextensions. Het eerste voordeel van weave hairextensions is dat ze erg lang kunnen blijven zitten. Ze worden namelijk goed vastgemaakt in het haar waardoor ze stevig vast zitten en van enkele weken tot maanden kunnen blijven zitten.

Daarnaast kunnen de weave hairextensions hergebruikt worden door ze omhoog te laten zetten bij jouw hairsalon. Ook geven weave extensions een heel natuurlijk resultaat. Vaak wordt er gebruik gemaakt van human hair waardoor het net op echt haar lijkt. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van banen in plaats van losse plukken waardoor de extensions erg mooi verdeeld kunnen worden. Human hair weave is verder goed te stylen en onderhouden.

Weave extensions nadelen

Zijn er dan ook nadelen aan weave extensions? Een nadeel van weave extensions kan zijn dat ze misschien wat prijzig zijn. Human hair weave is namelijk duurder dan synthetisch haar. Maar hierdoor krijg je wel een veel natuurlijkere uitstraling.

Daarnaast is een goede verzorging van je extensions ook belangrijk. Het Human hair weave heeft namelijk ook voeding nodig net als je normale haar, alleen krijg dit natuurlijk niet de natuurlijke voeding vanuit je hoofdhuid. Daarom in het belangrijk dat je altijd een verzorgende shampoo en conditioner gebruikt. In ons andere artikel geven we je nog meer verzorgingstips om jouw hairextensions te verzorgen.

Is weave slecht voor je haar?

Weave hairextensions zijn een van de minst schadelijke extensions voor je haar. Dit komt omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hitte of lijm die het haar kunnen beschadigen. In ons andere artikel vertellen we je meer over of weave slecht is voor je haar.

Heb je toch last van beschadigd haar na extensions? Dan kan het zijn dat je je extensions te lang laat zitten. Het is belangrijk om je weave extensions elke 6-8 weken om hoog te laten plaatsen om te voorkomen dat je extensions aan het haar gaan trekken en je haren uitvallen.

Invisible weave hair extensions

Nu je wat meer weet over de voor- en nadelen van weave extensions vraag je je natuurlijk af welke hairextensions het beste zijn. Bij Dreamloxx maken we gebruik van de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. We maken gebruik van mini weften en microringen waardoor deze weave extensions geschikt zijn voor ieder haar type. Deze microring weave extensions zijn de perfecte hairextensions voor kort haar en dun haar.

De meest onzichtbare human hair weave extensions bij Dreamloxx

Ben jij opzoek naar een ervaren hairsalon voor het plaatsen van de mooiste weave extensions? Dreamloxx is jou All in salon voor het zetten van de mooiste extensions maar ook het knippen, kleuren en stylen van je haar. We maken gebruik van ons eigen 100% human hair en de beste en meest verzorgende producten. Onze hairstylisten kijken graag met jou mee voor de mooiste look en voorzien je altijd van het beste advies. Plan direct een afspraak in, dan zien we je graag snel bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.