Zoek jij de beste hair salon voor het zetten van hairextensions?

Bij dreamloxx zijn de gespecialiseerd in het zetten van invisible weaves, een unieke techniek voor extensions die het meest onzichtbaar zijn.

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave.

All in pakket

Kom langs voor onze all in service met kleuren, knippen en styling.

Betaal in 4 termijnen

Je hoeft niet alles in een keer te betalen, betaal gemakkelijk in 4 termijnen.

Over Dreamlox

Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in het zetten van invisible weaves, een nieuwe unieke techniek van hairextensions waarbij je jouw haar op de meest onzichtbare manier kunt verlengen of verdikken. Met ruim 10 jaar ervaring in de hairextensions branche kunnen wij jou voorzien van de mooiste hairextensions.

N
Meer dan 10 jaar ervaring
N
Gespecialiseerd in invisible weaves
N
Mooiste, meest onzichtbare hairextensions

Waarom Dreamloxx?

Wij werken met de nieuwste technieken en zijn op de hoogte van de laatste trends. We denken graag met jou mee zodat je altijd weer stralend de salon uitloopt.

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Missie

We willen zoveel mogelijk meiden kunnen helpen met de mooiste hairextensions en onze technieken ook kunnen delen met anderen. Onze visie is dat we uiteindelijk over 10 jaar zijn uitgegroeid tot een goedlopende salon met groothandel en onze eigen hairextension academy.

Visie

Het is onze visie om zoveel mogelijk meiden zelfverzekerder te kunnen maken met hun haar door middel van onze unieke invisible hair extension technieken. We doen ons werk met veel plezier en passie en zijn altijd erg dankbaar wanneer iemand weer stralend de salon verlaat en wij hebben kunnen bijdragen aan iemand haar zelfvertrouwen.

Ontmoet Kim en Lisa

Wij zijn al 10 jaar vriendinnen en hebben allebei dezelfde visie op zakelijk gebied en op het leven
daarom hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en samen een bedrijf op te zetten.

En zo zijn we hier beland. Een super mooie salon waar we erg trots op zijn, ons eigen Dreamloxxhair, onze mooie verzorgingslijn en een academy.

Kim

Eigenaresse

Ik ben Kim, ik ben getrouwd en ben moeder van 2 jongens.

Ik ben al heel lang bezig met extensions zetten en heb alle technieken al wel gedaan.
De inviseble weave is wel echt de meest mooie techniek tot nu toe!

Hiervoor heb ik al 6 jaar een eigen extensionsalon gehad, maar merkte wel dat ik iemand nodig had om echt te kunnen groeien.

Lisa

Eigenaresse

Ik ben Lisa ik ben getrouwd en heb 2 kindjes.
Ik zit nu 12 jaar in het kappersvak, ben er in die jaren even tussenuit geweest maar merkte al snel dat ik iets miste..

Ik miste de creativiteit van ons vak en ben ik een eigen salonnetje aan huis begonnen.
Het kappersvak op zich is natuurlijk al super leuk maar het stukje haar verlengen geeft ons een echte boost in het vak omdat je mensen hier zo veel zelfverzekerdheid mee kan geven. Iedereen gaat blij de deur uit.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Patricia Timmers

Klant

Vandaag voor de eerste keer bij Dreamloxx geweest en wat een ontzettend lieve meiden, die me mega goed geadviseerd hebben. Helemaal blij de deur uitgegaan met prachtig haar.

Jessie Jazz Vuijk

Klant

Als Miss Nederland is mijn haar belangrijk en ik heb veel verschillende “handen aan mijn haar gehad”. Maar het is nog nooit zo mooi geweest als bij Kim! Het ziet er natuurlijk uit en het wordt met liefde gedaan, Kim ik ben fan!!!

Natascha Eiybergen

Klant

Hele lieve meiden die ook nog eens heel vakkundig zijn en goed met je meedenken en je ook nog eens een heel welkom gevoel geven en ook de tijd voor iedereen nemen🙏

Wil jij de mooiste lange haren zonder dat jouw extensions helemaal zichtbaar zijn?

Met 10 jaar ervaring én onze unieke technieken, zorgen we altijd voor het mooiste resultaat. Plan een afspraak in en kom lang in onze salon.