Before & After

Wil jij graag Invisible weaves en ben je benieuwd naar de resultaten?

Bekijk hieronder het resultaat van verschillende meiden die we hebben voorzien van de mooiste hair extensions. Wil jij ook zo’n nieuwe look? Plan een afspraak in en dan bespreken we samen je wensen.

Before and after

We hebben al veel meiden geholpen met een nieuwe look en de mooiste lange haren. Bekijk hier de resultaten.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Esmiralda Strik

Klant

Wat een leuke meiden echt een aanrader nemen echt de tijd voor je zoals het hoort ik raad iedereen aan om er een afspraak te maken en wat een waanzinnig mooi haar hebben ze i love it

Leontien Hesselmann

Klant

Ze is super lief denk met je mee en maak je haar echt super mooi…echt Kim je bent een kanjer, jullie hebben ook een super mooie salon je gaat echt super super tevreden de deur uit…ik zal haar aan iedereen aanraden

Stephanie Emmerik

Klant

Super blij met me verlenging! Top gezet zeer professioneel en ook een lieve meid ze denkt goed na met de juiste kleur keuze en hoeveelheid voor de perfecte verlenging ben echt heel blij met het resultaat.

Onzichtbare hairextensions

Heb jij altijd al gedroomd van een mooie volle bos lange haren zonder dat je extensions zichtbaar zijn? Wij werken met de unieke techniek, invisible weaves, waarbij jouw hairextensions altijd het meest onzichtbaar zijn. Om jouw look helemaal af te maken kun je ook nog bij ons terecht voor het kleuren, knippen en stylen van je haar.

Wil jij jezelf specialiseren in het zetten van de mooiste hair extensions? Met onze cursus leren we je alles over het zetten van invisible weave extensions zodat ook jij dit kunt gaan gebruiken in je eigen salon.

Hairextensions

Verleng of verdik je haar met onze invisible weaves

Cursus

Leer hoe je zelf invisible weaves kunt plaatsen met verschillende inzet technieken.

Wil jij graag net zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag met jou je wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Plan een afspraak in en dan zien we je hopelijk snel in de salon.