VEELGESTELDE VRAGEN

Wil jij meer weten over de invisible weave of het zetten van hair extensions?

We helpen je graag verder met al je vragen en denken graag met je mee voor het mooiste resultaat. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of plan direct een afspraak in.

Veelgestelde vragen over hairextensions

Heb je nog een vraag over het plaatsen van hairextensions? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt.

Hoeveel banen/rijen heb ik nodig?

Hoeveel banen/rijen je nodig hebt is afhankelijk van je wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.

Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Wat is het verschil tussen Dreamloxxhair en Humanohair?

Dreamloxxhair zijn miniweften van 100% human hair. Doordat deze weften super plat zijn kunnen we deze op de invisible manier plaatsen en gaan ze 12+ maanden mee.

Humano hair zijn weften gemaakt uit een machine en kunnen wij alleen plaatsen op de classic manier. Deze weften gaan 9-12 maanden mee. Humanohair hebben wij niet standaard op voorraad liggen dus hiervoor zullen we altijd eerst een kleurconsult moeten inplannen.

Hoe vaak moet ik mijn extensions opnieuw laten plaatsen?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Mag ik zilvershampoo gebruiken?

Het is mogelijk om zilvershampoo te gebruiken, maar wil je de assige kleur optimaal gehouden adviseren wij toch om dit te doen door middel van een toner in de salon. Zilvershampoo kan er voor zorgen dat je haar uitdroogt.

Veelgestelde vragen over de cursus

Heb je nog een vraag over de cursus? Bekijk hier de veelgestelde vragen en zie of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt of meer informatie wilt.

Hoelang duurt de cursus?

De cursus duurt 1 dag, aan het eind van de dag ontvang jij een certificaat en ben je gespecialiseerd in het zetten van de mooiste hairextensions.

Wat kost de cursus?

De cursus kost in totaal €895 ex. BTW. Je ontvangt hierbij een startersbox met een toolkit inclusief oefenhaar, kleurenring, schortje en theorieboek twv €149,95.

Moet ik zelf een model meenemen naar de cursus?

nee, je hoeft geen model mee te nemen naar de cursus. Tijdens de cursus werken we met oefenhoofden.

Kan iedereen deelnemen aan de cursus?

De cursus is uitsluitend voor kappers/kapsters die in het bezit zijn van een KVK in de kappers of beautybranche.

Overige veelgestelde vragen

Heb jij nog een andere vraag? Misschien staat het antwoord hier al tussen voor je. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor verdere vragen of informatie.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Heb je een snelle vraag en wil je direct antwoorde? Dan kun je ons altijd bereiken door te bellen naar +31 643 16 37 07. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar Info@dreamloxx.nl en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zitten gevestigd in Scheveningen.
Je kunt ons vinden op:
Doornstraat 407
2584AN, Scheveningenn

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze openingstijden zijn:

Ma: 09:00 – 18:00
Di: 09:00 – 21:00
Wo: Gesloten
Do: Alleen op Afspraak
Vr: 09:00 – 18:00
Za: Alleen op Afspraak
Zo: Gesloten

Hoe kan ik een afspraak inplannen?

Je kunt gemakkelijk via de website een afspraak inplannen. Hier kan je meteen zelf een dag en tijd kiezen die jou uitkomt

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?
Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Lees meer over het betalen in 4 termijnen

Neem contact op

Je ontvangt van ons een bevestiging van je afspraak via de mail. Heb je voorafgaand aan je afspraak nog een vraag? Dan helpen we je graag verder! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 643 16 37 07 of een mail sturen naar info@dreamloxx.nl . Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

"Jouw onzekerheid weghalen; dat is wat wij willen doen. Het is erg belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt met hoe je eruit ziet. Alleen met de juiste hairextension technieken zorgen we ervoor dat je stralend onze salon uitloopt. Heb je een vraag? Neem contact met ons op"

Kim

Eigenaresse, Dreamloxx

Wil jij je helemaal zelfverzekerd kunnen voelen met de mooiste hairextensions?

Wij zorgen ervoor dat je altijd weer stralend naar buiten loop met de mooiste lange haren. Plan een afspraak in en bespreek samen met een van onze hairstylisten jouw wensen