Cursus hairextensions

Ben jij een kapper en wil je jezelf graag specialiseren in het zetten van hairextensions?

Certificaat binnen 1 dag

Binnen 1 dag behaal jij meteen jouw certificaat

Leer 3 technieken

Unieke invisible weave methode

Support

Ook na de cursus helpen we je graag als je nog vragen hebt

Certificaat binnen 1 dag

Leer 3 technieken

Support

Binnen een dag hairextension specialist

Wil jij graag zelf leren hoe je de mooiste hairextensions kan zetten? Met onze cursus leren we jou binnen 1 dag hoe jij zelf hairextensions kan zetten. We leren je verschillende technieken voor het inzetten van de extensions die je uiteindelijk allemaal zelf kan gaan toepassen. Aan het eind van de dag ontvang je van ons een certificaat en ben jij gespecialiseerd in het zetten van extensions.

Een extra service voor je klanten

Wil jij je klanten kunnen voorzien van een extra service in je salon en de mooiste hairextensions kunnen aanbieden? We leren je alles over het inzetten van de mooiste extensions op de meest onzichtbare manier. We leren je een unieke methode, de invisible weave, met 3 verschillende inzettechnieken. Ook na de cursus kun je altijd contact met ons opnemen als je nog vragen of eventuele problemen hebt en dan helpen we je graag verder.

Hoe meld je je aan voor de cursus

Wil jij je graag aanmelden voor de cursus? Bekijk hier hoe het precies werkt.

01.

Online aanmelden

Vul het aanmeldformulier voor de cursus in op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je in te schrijven voor de cursus.

02.

Cursus in 1 dag

Op de afgesproken dag kom je naar de salon en zullen we je samen met de andere cursisten alles leren over het inzetten van de mooiste hairextensions. We leren je 3 verschillende technieken binnen 1 dag.

03.

Behaal je certificaat

Aan het eind van de dag hebben hebben we je alles geleerd en ben je gespecialiseerd in het zetten van hairextensions. Je ontvangt van ons een certificaat en kunt vanaf nu zelf aan de slag met de mooiste hairextensions.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over de cursus? Bekijk hier de veelgestelde vragen en zie of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt of meer informatie wilt.

Hoelang duurt de cursus?

De cursus duurt 1 dag, aan het eind van de dag ontvang jij een certificaat en ben je gespecialiseerd in het zetten van de mooiste hairextensions.

Wat kost de cursus?

De cursus kost in totaal €1455 ex. BTW. Je ontvangt hierbij een startersbox met een toolkit inclusief oefenhaar, kleurenring en theorieboek t.w.v. €395.

Moet ik zelf een model meenemen naar de cursus?

Nee, je hoeft geen model mee te nemen naar de cursus. Tijdens de cursus werken we met oefenhoofden.

Kan iedereen deelnemen aan de cursus?

De cursus is uitsluitend voor kappers/kapsters die in het bezit zijn van een KVK in de kappers of beautybranche.
Gespecialiseerd in extensions

Wil jij alles leren over het zetten van de mooiste extensions?

Binnen een dag ben jij gespecialiseerd in het zetten van extension en kun je dit in je eigen salon gaan toepassen. Vul het aanmeldformulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij terug