Hairextensions

Ben je opzoek naar de beste hairextensions salon met de mooiste & meest onzichtbare hairextensions?

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave. Plan een afspraak in en bespreek jouw wensen met een van onze hairstylisten.

Invisible weave extensions

Wil jij je haar graag verlengen of verdikken? Maar ben je klaar met extensions die steeds weer zichtbaar zijn door jouw haar heen? Met onze unieke techniek, de invisible weave hair extensions ben jij altijd verzekerd van een mooie volle bos haar zonder dat jouw extensions erg te zien zijn.

Jij kunt bij ons terecht voor het zetten van de mooiste invisible weave extensions van Nederland. Onze hairstylisten denken graag met je mee en bepalen samen met jou de mooiste look.

Waarom hairextensions van Dreamloxx?

Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in het zetten van de mooiste hairextensions met de unieke invisible weave methode.

Unieke methode

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon. Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave extensions in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in 1 hairsalon voor hairextensions in Den Haag

Zoek jij een hairextensions kapper die alles in 1 heeft? Met onze all in service hoef jij nooit meer naar een andere salon toe. Onze hairstylisten zorgen er niet alleen voor dat jij de mooiste hairextensions hebt maar maken je hele look compleet met kleuren, knippen en stylen. We maken gebruik van onze eigen hairextensions van 100% human hair en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en de beste producten. Jij verlaat onze salon altijd stralend.

“Super blij met het resultaat en beide dames in de salon zijn super aardig en gezellig. Het is ook echt een mooie zaak geworden.”

Marianne liesbeth

Invisible hair weave

De mooiste en meest onzichtbare hairextensions laten zetten?

Droom jij van mooie lange haren met veel volume? Met onze invisible weave creëren we een mooie volle bos lang haar zonder dat je hairextensions helemaal zichtbaar zijn. Plan direct een afspraak in.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Dreamloxx hair

Dreamloxx hair 40/45 cm

Invisible, handtied weften

1 baan/ rij
€314,95
2 banen/ rijen
€579,95
3 banen/ rijen
€739,95
Losse weft/ extra toevoeging
€82,50

Dreamloxx hair 50/55 cm

Invisible, handtied weften

1 baan/ rij
€489,95
2 banen/ rijen
€834,95
3 banen/ rijen
€979,95
Losse weft/ extra toevoeging
€125,95

Dreamloxx hair 60/65 cm

Invisible, handtied weften

1 baan/ rij
€559,95
2 banen/ rijen
€986,95
3 banen/ rijen
€1139,95
Losse weft/ extra toevoeging
€149,95

Dreamloxx hair

Invisible omhoog plaatsen

1 baan/ rij omhoog
€42,50
2 banen/ rijen omhoog
€65
3 banen/ rijen omhoog
€90
4 banen/ rijen omhoog
€105
Verwijderen zonder herplaatsing
€15

Classic omhoog plaatsen

1 baan/ rij omhoog
€40
2 banen/ rijen omhoog
€60
3 banen/ rijen omhoog
€85
4 banen/ rijen omhoog
€100
Verwijderen zonder herplaatsing
€15

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het plaatsen van invisible weave hairextensions? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt.

Hoeveel banen of rijen heb ik nodig voor invisible weaves?

Hoeveel banen/rijen weave extensions je nodig hebt is afhankelijk van je wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.

Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Hoe vaak moet ik mijn hairextensions opnieuw laten plaatsen?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen hairextensions opnieuw te laten plaatsen. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Lees meer over het betalen in 4 termijnen

Mag ik zilvershampoo gebruiken bij hairextensions?

Het is mogelijk om zilvershampoo te gebruiken bij je hairextensions, maar wil je de assige kleur optimaal gehouden adviseren wij toch om dit te doen door middel van een toner in de salon. Zilvershampoo kan er voor zorgen dat je haar uitdroogt.

Zoek jij een hairsalon die gespecialiseerd is in het zetten van hairextensions?

Dreamloxx is de dé invisible weave salon voor de mooiste en meest onzichtbare hairextensions. We werken met de beste technieken en zijn op de hoogte van de laatste trends. Plan een afspraak in en dan bespreken we samen jouw wensen.