Beschadigd haar na extensions

Heb je last van beschadigd haar na extensions? Dat is natuurlijk erg vervelend. Lees hier hoe je beschadigd haar of haaruitval door extensions kan voorkomen

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Haaruitval of kale plekken na het dragen van extensions, het is een nachtmerrie voor iedereen met hairextensions. Beschadigd haar na extensions is vervelend en kan onzekerheid veroorzaken. In dit artikel vertellen we je alles over hoe jij beschadigd haar na extensions kan voorkomen, en vertellen we je meer over welke extentions het minst schadelijk zijn.

Beschadigd haar na extensions, hoe komt het?

Heb je last van heel dun haar of haaruitval door je extensions? Of misschien zelfs wel kale plekken? Dat is natuurlijk iets wat je absoluut niet wilt na het dragen van hairextensions. Beschadigd of heel dun haar na extensions kan verschillende oorzaken hebben.

Het kan bijvoorbeeld komen doordat de hairextensions niet goed geplaatst zijn en te veel druk uitoefenen op je haar. Dit kan er voor zorgen dat de extensions aan de haarwortel gaan trekken en er haaruitval ontstaat.

Daarnaast kan haaruitval ook ontstaan wanneer de hairextensions niet goed onderhouden worden. Het is belangrijk om je hairextensions regelmatig omhoog te laten zetten om beschadiging aan het haar te voorkomen. Ook kan overmatig gebruik van hitte tools zorgen voor beschadiging wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van hitten beschermende producten. Als laatst kan een verkeerde verwijdering ook er voor zorgen dat er haartjes mee uitgetrokken worden.

beschadigd haar na extensions

Zijn extensions slecht voor je haar?

Zijn hairextensions dan altijd slecht of schadelijk voor je haar? Extensions hoeven niet perse schadelijk of slecht te zijn voor je haar. Wanneer de hairextensions op de juiste manier geplaatst worden en op tijd verwijderd of omhoog plaatst zijn extentions meestal niet schadelijk voor je haar.

Daarnaast zijn natuurlijk niet alle hairextensions het zelfde. De ene hairextension kan misschien wat schadelijker zijn dan de ander. Later vertellen we je meer verschillende extensions zoals zijn tape in extensions schadelijk of zijn clip in extensions schadelijk.

Beschadigd haar na extensions voorkomen

Wil je beschadigd haar na extensions voorkomen? Dan raden wij het aan om je hairextensions altijd te laten plaatsen bij een ervaren hairextensions kapper. Zo weet je zeker dat de extensions goed geplaatst worden zodat ze het minst schadelijk voor je haar zijn. Daarnaast is het belangrijk om je extensions op tijd te laten verwijderen of omhoog te laten plaatsen. Bij extensions die langere tijd in je haar zitten raden wij het aan om elke 6-8 weken langs te gaan bij de kapper om je extensions omhoog te laten zetten.

Als laatst is een goede verzorging van je extensions ook erg cruciaal. Probeer klitten zo veel mogelijk te vermijden. Door regelmatig je haar te borstelen en altijd gebruik te maken een goede shampoo en een conditioner voorkom je dat je haren eruit trekt. Meer weten over het verzorgen van je extensions? Lees dan vooral onze verzorgingstips voor de beste verzorging van je hairextensions.

Welke extensions zijn het minst schadelijk?

Wat zijn de minst schadelijke extensions? Sommige hairextensions kunnen natuurlijk wat schadelijker zijn voor je haar dan andere. Tape in extensions zijn bijvoorbeeld iets meer schadelijk omdat er gebruik wordt gemaakt van lijm aan je haar die de haartjes mee kunnen trekken.

Maar welke extensions zijn het minst schadelijk? Hairextensions waarbij geen lijm of hitte wordt gebruikt zijn het minst schadelijk zoals bijvoorbeeld bij weave extensions, microring extensions en invlechten. In ons andere artikel lees je meer over of weave extensions schadelijk zijn voor je haar.

microring extensions schadelijk

Zijn microring extensions schadelijk?

Bij Dreamloxx maken we gebruik van een unieke techniek, de invisible weave. Hiermee kunnen wij jouw extensions op de meest onzichtbare manier plaatsen zonder beschadigingen. We maken gebruik van microringen en hele dunnen weften die we aan het haar vast naaien met draad.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van hitte of lijm, en de hairextensions strak tegen de huid aan worden geplaatst zijn de microring extensions niet schadelijk voor je haar. Wel is het belangrijk om de extentions elke 6-8 weken omhoog te laten zetten om beschadiging te voorkomen.

Nooit meer beschadigd haar na extensions bij Dreamloxx

Wil jij nooit meer beschadigd of heel dun haar na je extensions? Onze hairstylisten zorgen ervoor dat jouw extensions op een veilige manier geplaatst worden waardoor ze niet schadelijk zijn voor je eigen haar. Daarnaast kun jij niet alleen bij ons terecht voor het zetten van de mooiste en meest onzichtbare hairextensions, maar ook voor het stylen, knippen en kleuren van je haar. Plan direct een afspraak in, dan zien we je graag snel bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.