Hairextensions kapper

Ben jij opzoek naar een professionele en ervaren hairextensions kapper?

Dreamloxx is jouw extensions kapper voor de meest onzichtbare hairextensions. Wij maken gebruik van een unieke techniek, invisible weaves, waardoor jou hairextensions op de meest onzichtbare manier gezet worden. Plan direct een afspraak in, dan zien we je graag snel bij ons in de salon.

N

Gespecialiseerd in invisible weaves

N

Meest onzichtbare hairextensions

N

Unieke techniek

Waarom hairextensions kapper Dreamloxx?

Bij Dreamloxx werken we met de nieuwste technieken en zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Jij kunt bij ons terecht voor de mooiste en meest onzichtbare hairextensions. Dreamloxx is jouw all in one extensions kapper

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Dé kapper voor hairextensions

Heb jij altijd al gedroomd van mooie lange haren met veel volume? En ben jij opzoek een speciale kapper voor extensions? Dan is Dreamloxx de kapper voor jou. Jij kunt bij ons terecht voor de mooiste en meest onzichtbare hairextensions. Bij Dreamloxx maken we gebruik van een unieke techniek, invisible weave, waarbij jouw hairextensions zo onzichtbaar mogelijk worden gezet. Jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over hairextensions over zichtbare hairextensions. Onze hairstylisten staan voor jou klaar bij de beste hairextensions kapsalon in Den Haag.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Geweldige zaak om je haar te laten verlengen en volume aan te brengen met extensions. Dames zijn super lief en weten waar ze mee bezig zijn. Met hun inmiddels eigen merk haar kunnen ze iedere klant tevreden maken omdat de opties ontelbaar zijn met het kunnen mengen van hun haar en en kleur opties daarin.

Maelys Slot

klant

Heel goed geholpen! Super proffesionele leuke meiden die verstand hebben van wat ze doen. Ik draag al lang extensions en kan zeggen dat dit top kwaliteit haar is!

Karina Kamysjewa

Klant

hairextensions kapper

Jouw extensions laten zetten bij een hairextensions kapsalon die gespecialiseerd is in de meest onzichtbare hairextensions?

Op zoek naar een kapsalon gespecialiseerd in hairextensions? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in invisible weaves, de meest onzichtbare hairextensions. Plan direct een afspraak in, dan bespreken we graag samen jouw wensen.

All in 1 extensions kapsalon

Ben jij opzoek naar een kapper die je niet alleen kan helpen met de mooiste hairextensions, maar die jouw hele look compleet kan maken. Onze hairstylisten zorgen ervoor dat jij altijd helemaal stralend de salon uitloopt. Dreamloxx is niet alleen jou kapper voor extensions zetten, maar ook voor het knippen, kleuren en stylen van je haar. Zo weet jij zeker dat jouw look helemaal af is en hoef jij nooit meer opzoek naar een andere hairsalon. Kom langs en laat jou extensions zetten bij de beste kapsalon voor hairextensions in Den Haag.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het laten zetten van extensions bij hairextensions kapper Dreamloxx? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt.

Hoe vaak moet ik mijn hairextensions opnieuw laten zetten bij de hairextensions kapper?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Hoeveel banen of rijen heb ik nodig?

Hoeveel banen/rijen je nodig hebt is afhankelijk van je wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.

Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Mooi vol haar

Op zoek naar de beste extensions kapper in Den Haag?

Dreamloxx is de hairextensions kapper in Den Haag voor de mooiste en meest onzichtbare extensions. Maak een afspraak, en kom langs bij ons in de kapsalon voor de mooiste hairextensions.