Is weave slecht voor je haar?

Wil je graag mooie, volle en lange haren? Weave extensions zijn hiervoor de perfecte oplossing! In dit artikel vertellen we je alles over weave extensions.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Wat zijn weave extensions?

Weave hairextensions is een hairextensions techniek waarbij er een weft (baan haar) vast gemaakt wordt aan je eigen haar. Weaves zijn ervoor gemaakt om je haar langer, voller of dikker te maken zonder dat je extensions helemaal zichtbaar zijn. Met de weaves kun je als het ware een heel nieuw kapsel creëren.

Is weave slecht voor je haar?

Hoe worden weaves gezet?

Bij Dreamloxx maken we gebruik van microringen en draad om de extensions aan het haar vast te maken. Hierdoor blijven de extensions erg goed zitten in het haar en is het een stuk minder schadelijk dan andere methodes. Je kunt zelf kiezen hoeveel banen je wilt laten plaatsen om zo volume of lengte te creëren. Meer weten over microring extensions? Lees ons andere artikel waarin we je alles vertellen over microring extensions, wat het zijn, hoe ze worden geplaatst en verwijderd en hoe jij ze het beste kan verzorgen.

Voordelen van weaves

De weaves methode voor het zetten van extensions is steeds populairder en dat is niet zonder reden. Er zijn verschillende voordelen van weaves ten opzichte van andere extension methodes. Ten eerste wordt er bij het plaatsen van de weaves geen hitte of lijm gebruikt waardoor het je haar zo niet kan beschadigen. Daarnaast worden de hairextensions heel strak op je huid geplaatst waardoor het een van de meest onzichtbare methodes is en de extensions dus niet door je haar heen te zien zijn. Hierdoor zijn de weave extensions dus ook de perfecte hairextensions voor dun haar. Als laatste blijven de extensions erg lang zitten. Je haar groeit natuurlijk wel, daarom is het belangrijk dat je om je weaves elke 6-8 weken opnieuw te laten plaatsen om ze zo mooi mogelijk te houden.

Ben je opzoek naar een hairsalon met de mooiste meest onzichtbare hairextensions

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave.

✔ Unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier
✔ Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.
✔ Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

Is weave slecht voor je haar?

Weave extensions zijn niet slecht voor je haar. Zoals hierboven al benoemd wordt er dus geen gebruik gemaakt van hitte of lijm waardoor dit dus niet je haar kan beschadigen. Wel is het belangrijk dat jij je hairextensions goed verzorgt. Borstel regelmatig door je haar heen en probeer klitten te vermijden. Gebruik ook verzorgende en professionele producten zoals shampoo speciaal voor hairextensions. Laat de weaves op tijd opnieuw plaatsen wanneer ze weer wat verder uitgegroeid zijn om ze zo mooi te houden. Wil je verzekerd zijn van de mooiste hairextensions en beste verzorging? Lees dan al onze verzorgingstips om jouw hairextensions te verzorgen.

Invisible weaves door Dreamloxx

Wil jij graag hairextensions laten zetten die het meest onzichtbaar zijn? Bij Dreamloxx maken we gebruik van een unieke techniek, de invisible weaves, waarmee wij jouw hairextensions op de meest onzichtbare manier kunnen plaatsen. Wij maken gebruik van de beste producten en 100% human hair zodat wij jouw kunnen voorzien van de mooiste hairextensions. Jij kunt niet alleen bij ons terecht voor het zetten van extensions, wij kunnen ook jouw hele look verzorgen door het knippen, kleuren en stylen van jouw haar. Plan een afspraak in en dan zien we je graag snel bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.