Wil jij graag een mooie volle bos haren? De weave extensions zijn hiervoor de perfecte oplossing. Met deze methode kun jij jouw haar voller en langer maken zonder dat er allemaal extensions zichtbaar zijn. Maar is weave slecht voor je haar? In dit artikel vertellen we je alles over weave.

Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij Dreamloxx terecht voor de mooiste hairextenstions (invisible weaves). De beste hairextensions salon van Nederland. Gespecialiseerd in invisible weave. Plan direct een afspraak in zodat we je wensen kunnen bespreken.

Wat zijn weave extensions?

Weaves is een hairextensions techniek waarbij er een weft (baan haar) vast gemaakt wordt aan je eigen haar. Weaves zijn ervoor gemaakt om je haar langer, voller of dikker te maken zonder dat je extensions helemaal zichtbaar zijn. Met de weaves kun je als het ware een heel nieuw kapsel creëren.

Is weave slecht voor je haar
Photographer: Frances Stefanie | Copyright: Frances Stefanie

Hoe worden weaves gezet?

Bij het zetten van weaves worden er dunnen vlechtjes horizontaal in je haar gemaakt. De haar weften worden daarna hierop vastgenaaid waardoor ze stevig blijven zitten.. Je kunt er ook voor kiezen om de weften vast te laten zetten met microrings. Hiermee worden de extensions niet direct aan je haar vast gemaakt maar worden ze vastgezet met kleine ringetjes. Deze methode is minder belastend voor je haar. Je kunt er voor kiezen om de weaves over je hele haar te doen of alleen op bepaalde plekken.

Voordelen van weaves

De weaves methode voor het zetten van extensions is steeds populairder en dat is niet zonder reden. Er zijn verschillende voordelen van weaves ten opzichte van andere extension methodes. Ten eerste wordt er bij het plaatsen van de weaves geen hitte of lijm gebruikt waardoor het je haar zo niet kan beschadigen. Daarnaast worden de hairextensions heel strak op je huid geplaatst waardoor het een van de meest onzichtbare methodes is en de extensions dus niet door je haar heen te zien zijn. Als laatste kunnen blijven de extensions erg lang zitten. Je haar groeit natuurlijk wel, daarom is het belangrijk dat je om de zoveel tijd je weaves opnieuw laat plaatsen om ze zo mooi mogelijk te houden.

Is weave slecht voor je haar?

Weave extensions zijn niet slecht voor je haar. Zoals hierboven al benoemd wordt er dus geen gebruik gemaakt van hitte of lijm waardoor dit dus niet je haar kan beschadigen. Wel is het belangrijk dat jij je hairextensions goed verzorgt. Borstel regelmatig door je haar heen en probeer klitten te vermijden. Gebruik ook verzorgende en professionele producten die geschikt zijn voor hairextensions. Laat de weaves optijd opnieuw plaatsen wanneer ze weer wat verder uitgegroeid zijn om ze zo mooi te houden.

Invisible weaves door Dreamloxx

Wil jij graag hairextensions laten plaatsen die het meest onzichtbaar zijn? Bij Dreamloxx maken we gebruik van een unieke techniek, de invisible weaves, waarmee wij jouw hairextensions op de meest onzichtbare manier kunnen plaatsen. Jij kunt niet alleen bij ons terecht voor het zetten van extensions, wij kunnen ook jouw hele look verzorgen door het knippen, kleuren en stylen van jouw haar. Plan een afspraak in en dan zien we je graag snel bij ons in de salon.