Weave hairextensions

Ben je opzoek naar een salon voor het zetten van weave hairextensions?

Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Plan een afspraak in en kom langs bij ons in de salon.

N

Gespecialiseerd in invisible weaves

N

Meest onzichtbare hairextensions

N

Unieke techniek

Waarom weave hairextensions zetten bij Dreamloxx?

Wij werken met de nieuwste technieken en zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste en meest onzichtbare weave hairextensions.

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisible weave, zodat je kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Je hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen ook je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

De meest onzichtbare weave hairextensions

Wil je graag je haar verlengen of volume creëren met hairextensions zonder dat je extensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in een nieuwe techniek, de invisible weave. Met behulp van deze unieke methode zorgen we ervoor dat jouw weave hairextensions op de meest onzichtbare manier worden geplaatst en verzekeren wij jou altijd van het mooiste resultaat. Zo kun je altijd genieten van een mooie bos vol haar zonder je zorgen te hoeven maken over of je extensions zichtbaar zijn.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Geweldige zaak om je haar te laten verlengen en volume aan te brengen met extensions. Dames zijn super lief en weten waar ze mee bezig zijn. Met hun inmiddels eigen merk haar kunnen ze iedere klant tevreden maken omdat de opties ontelbaar zijn met het kunnen mengen van hun haar en en kleur opties daarin.

Maelys Slot

klant

Heel goed geholpen! Super proffesionele leuke meiden die verstand hebben van wat ze doen. Ik draag al lang extensions en kan zeggen dat dit top kwaliteit haar is!

Karina Kamysjewa

Klant

Ervaren hairsalon

Wil je de mooiste weave hairextensions laten zetten bij een ervaren kapper?

Met ruim 10 jaar ervaring zorgen wij altijd voor het mooiste resultaat. Onze stylisten staan voor jou klaar en zullen je altijd voorzien van het beste advies. Plan dan ook direct een afspraak in.

All in one hairsalon

Ben op zoek naar een kapper die alles in 1 heeft? Je kunt niet alleen te recht voor het zetten van de mooiste weave hairextensions maar ook voor het knippen, kleuren en stylen van je haar. Dreamloxx is jouw all in salon die je hele look compleet kan maken. Je hoeft nooit meer opzoek naar een andere kapper en zal onze salon altijd stralen verlaten. Met 10 jaar ervaring én onze unieke technieken, zorgen we altijd voor het mooiste resultaat. Onze hairstylisten staan voor jouw klaar en helpen jouw altijd met het beste advies.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over de weave hairextensions laten zetten bij Dreamloxx?? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt.

Hoe vaak moet ik mijn weave hairextensions opnieuw laten zetten?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Hoeveel banen of rijen heb ik nodig?

Hoeveel banen/rijen je nodig hebt is afhankelijk van je wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.

Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Persoonlijk advies

Weet je nog niet zo goed welke look het beste bij je past en wil je graag persoonlijk advies?

Onze stylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en zullen je altijd voorzien van het beste advies. Kom langs bij ons in de salon en bespreek samen met onze hairstylisten jouw wensen.