De beste hairextensions

Hairextensions laten zetten

Wil jij hairextensions laten zetten die niet helemaal zichtbaar zijn door je haar heen? Bij Dreamloxx kun jij terecht voor het laten zetten van de mooiste en meest onzichtbare hairextensions, de invisible weaves. Plan direct een afspraak in, dan helpen we je graag verder.

N

Gespecialiseerd in invisible weaves

N

Meest onzichtbare hairextensions

N

Unieke techniek

Waarom hairextensions laten zetten bij Dreamloxx?

Wij werken met de nieuwste technieken en zijn op de hoogte van de laatste trends. Jij kunt bij ons terecht voor de mooiste en meest onzichtbare hairextensions.

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

De meest onzichtbare hairextensions

Wil jij graag een mooie volle bos lange haren? En heb jij al verschillende hairextensions geprobeerd maar zijn deze toch altijd nog zichtbaar door je haar heen? Bij Dreamloxx maken we gebruik van een unieke techniek, invisible weaves, waardoor wij jouw hairextensions op de meest onzichtbare manier kunnen laten zetten. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn. Wil jij je look helemaal afmaken? Dan kun je ook nog bij ons terecht voor het kleuren, knippen en stylen van je haar.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Geweldige zaak om je haar te laten verlengen en volume aan te brengen met extensions. Dames zijn super lief en weten waar ze mee bezig zijn. Met hun inmiddels eigen merk haar kunnen ze iedere klant tevreden maken omdat de opties ontelbaar zijn met het kunnen mengen van hun haar en en kleur opties daarin.

Maelys Slot

klant

Heel goed geholpen! Super proffesionele leuke meiden die verstand hebben van wat ze doen. Ik draag al lang extensions en kan zeggen dat dit top kwaliteit haar is!

Karina Kamysjewa

Klant

De beste hairextensions salon

Ben jij opzoek naar een salon die jou hairextensions op de meest onzichtbare manier kunnen zetten?

Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Plan direct een afspraak in en dan bespreken we graag met jou je wensen.

Maak jouw look helemaal compleet

Ben jij opzoek naar een all in hairsalon die jouw look helemaal compleet kan maken? Bij Dreamloxx kun jij niet alleen terecht voor het laten zetten van de mooiste hairextensions, maar kunnen onze stylisten jouw look helemaal afmaken door je haar ook nog te knippen, kleuren en stylen. Zo hoef jij nooit meer opzoek naar een andere salon voor jouw haar. We maken gebruik van de beste producten en nieuwste technieken zodat jij altijd stralend de salon kan verlaten.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het laten zetten van hairextensions bij Dreamloxx? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt.

Hoe vaak moet ik mijn hairextensions opnieuw laten zetten?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Hoeveel banen of rijen heb ik nodig?

Hoeveel banen/rijen je nodig hebt is afhankelijk van je wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.

Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Volume of verlengen

Hairextensions laten zetten om meer volume te creëren of je haar te verlengen?

Dan ben je bij Dreamloxx aan het juiste adres. Met onze invisible weaves creëren we een mooie volle bos lang haar. Plan direct een afspraak in en bespreek samen met onze hairstylisten jouw wensen.