Weft extensions

Weft extensions, je hebt er vast wel eens wat over gehoord. Maar wat is het, hoe werkt het en waar kan je dit het beste laten doen? Lees het hier.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Wat zijn weft extensions?

Weft extensions, ook wel bekend als haarwefts, zijn haarstukken, die zijn bevestigd aan een lange, dunne strook. Deze strook kan horizontaal worden genaaid, gelijmd, of vastgeklikt aan het natuurlijke haar. Weft extensions bieden een snelle en gemakkelijke manier voor haarverlenging en volume, waarmee de extensions gelijk over het haar verdeeld zijn

Invisible weft extensions methode

De invisible weave is een unieke techniek waarmee jouw weft hair extensions op de meest onzichtbare manier kunnen worden vastgemaakt. Bij de invisible weft hairextensions methode wordt er gebruik gemaakt van weften die in het haar worden vastgenaaid.

Bij Dreamloxx maken we gebruik van microringen en draad waarmee wij jouw extensions op de meest onzichtbare manier in het haar plaatsen. Hiermee kun je dus gemakkelijk veel volume of lengte creëren. Jij kunt zelf bepalen hoeveel weften je wilt toevoegen afhankelijk van het volume en de lengte die je wilt creëren.

weft extensions

Microring weft hairextensions

Bij Microring weft hairextensions worden de weften door middel van microringen aan het haar vast gemaakt. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van lijm of hitte, waardoor deze methode een stuk minder schadelijk is voor je haar. Doordat er gebruik wordt gemaakt van hele kleine microringen, zijn de extensions ook bijna niet zichtbaar door je haar heen. Daarbij kun je de microring weft extension ook gemakkelijk omhoog laten plaatsen waardoor ze voor lange tijd mee kunnen gaan.

Human hair weft extensions

Wil je de meest natuurlijke en mooiste weft extensions laten zetten? Dan kun je het beste kiezen voor human hair weft extensions. Human hair extensions zijn extensions die gemaakt zijn van echt haar. 100% human hair zorgt voor een natuurlijk resultaat, waardoor de extensions bijna niet te onderscheiden zijn van je eigen haar. De kwaliteit van weft hair extensions van human hair is een stuk hoger dan synthetisch haar. Daarnaast kunnen ze in elke kleur geverfd worden waardoor de kleur perfect past bij je eigen haar.

Weft extensions prijs

De prijs van weft extensions varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van het haar, de lengte van de extensions, het merk en de salon waar je ze laat plaatsen. Over het algemeen variëren de kosten voor weft extensions tussen de €100 en €500. Je betaald hierbij per baan, dus hoe meer weften je wilt hoe hoger de prijs. Benieuwd naar de prijs voor weft hair extensions bij Dreamloxx? Bekijk hier onze prijzen.

Weft hair extensions onderhouden

Naast het correct plaatsen van de weft extensions is het onderhouden ervan net zo belangrijk. We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen om ze zo mooi mogelijk te houden. De hair weften kunnen namelijk na verloop van tijd wat losser gaan zitten omdat je haar natuurlijk gewoon groeit.

Daarnaast is het belangrijk om je hairextensions ook goed te verzorgen. Gebruik altijd een verzorgende shampoo speciaal voor extensions. Verder is het belangrijk om altijd gebruik te maken van conditioner en regelmatig je haar te borstelen om klitten te voorkomen. Probeer ook zo veel mogelijk hitte te vermijden zodat je je haar niet beschadigd. Weten hoe jij het beste jou hairextensions kan verzorgen? Lees al onze verzorgingstips voor hairextensions in ons andere artikel.

Invisible weft hair extensions bij Dreamloxx

Wil jij de mooiste en meest onzichtbare weave extensions laten plaatsen? Dan ben je bij Dreamloxx aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de invisible weave, een unieke techniek voor de meest onzichtbare hairextensions. Deze unieke techniek in combinatie met onze mini weften zorgt ervoor dat wij voor iedereen maatwerk kunnen leveren. Wij kijken naar de conditie van het eigen haar, de hoofdhuid en je wensen en zoeken de perfecte kleur die past bij jouw eigen haar. Onze hairstylisten voorzien je altijd van het beste advies en denken graag met je mee. Plan direct een afspraak in, dan helpen we je graag verder.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.