Weft extensions

Weft extensions, je hebt er vast wel eens wat over gehoord. Maar wat is het, hoe werkt het en waar kan je dit het beste laten doen? Lees het hier.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Wat zijn weft extensions?

Weft extensions, ook wel bekend als haarwefts, zijn haarstukken die zijn bevestigd aan een lange, dunne strook. Deze strook kan worden genaaid, gelijmd, of vastgeklikt aan het natuurlijke haar. Weft extensions bieden een snelle en gemakkelijke manier voor haarverlenging en volume.

Weft extensions cover

Human hair weave

Wil je de meest natuurlijke en mooiste weft extensions laten zetten? Dan kun je het beste kiezen voor human hair weave. Human hairextensions zijn extensions die gemaakt zijn van echt haar. 100% human hair zorgt voor een natuurlijk resultaat,waardoor de extensions bijna niet te onderscheiden zijn van je eigen haar. De kwaliteit van human hair weave is een stuk hoger dan synthetisch haar en ze kunnen in elke kleur geverfd worden waardoor de kleur perfect past bij je eigen haar. Ben je bang dat weave slecht is voor je haar? We vertellen je meer over of weave slecht is voor je haar in ons andere artikel.

Invisible weft extensions methode

De invisible weave is een unieke techniek waarmee jouw weft hairextensions op de meest onzichtbare manier kunnen worden vastgemaakt. Bij de invisible weft extensions methode wordt er gebruik gemaakt van weften die in het haar worden vastgenaaid. Bij Dreamloxx maken we gebruik van microringen en draad waarmee wij jouw extensions op de meest onzichtbare manier in het haar plaatsen. Hiermee kun je dus gemakkelijk veel volume of lengte creëren. Jij kunt zelf bepalen hoeveel weften je wilt toevoegen afhankelijk van het volume en de lengte die je wilt creëren. Ben je opzoek naar de beste hairextensions voor kort haar? Dan is de invisible weave ook de perfecte oplossing

Ben je opzoek naar een hairsalon met de mooiste meest onzichtbare hairextensions

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave.

✔ Unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier
✔ Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.
✔ Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

Weft hair extensions onderhouden

Naast het correct plaatsen van de weft extensions is het onderhouden ervan net zo belangrijk. We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen om ze zo mooi mogelijk te houden. De hair weften kunnen namelijk na verloop van tijd wat losser gaan zitten omdat je haar natuurlijk gewoon groeit. Daarnaast is het belangrijk om je hairextensions ook goed te verzorgen. Gebruik altijd een verzorgende shampoo speciaal voor extensions. Daarnaast is het belangrijk om altijd gebruik te maken van conditioner en regelmatig je haar te borstelen om klitten te voorkomen. Probeer ook zo veel mogelijk hitte te vermijden zodat je je haar niet beschadigd. Weten hoe jij het beste jou hairextensions kan verzorgen? Lees al onze verzorgingstips voor hairextensions in ons andere artikel.

Invisible weave hair extensions laten plaatsen?

Wil jij de mooiste en meest onzichtbare weft extensions laten plaatsen? Dan is dreamloxx jou all in one hairextensions kapper. Wij zijn gespecialiseerd in de invisible weave, een unieke techniek voor de meest onzichtbare hairextensions. Deze unieke techniek in combinatie met onze mini weften zorgt ervoor dat wij voor iedereen maatwerk kunnen leveren. Wij kijken naar de conditie van het eigen haar, de hoofdhuid en je wensen en zoeken de perfecte kleur die past bij jouw eigen haar. Onze hairstylisten voorzien je altijd van het beste advies en denken graag met je mee. Plan direct een afspraak in, dan helpen we je graag verder.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.