Microring extensions

Microring extensions, je hebt er vast wel eens iets over gehoord. Maar wat is het precies en hoe werkt het? In dit artikel leggen we het je uit

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Microring hairextensions zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een natuurlijke en langdurige haarverlenging. Deze methode maakt gebruik van kleine ringetjes die aan het eigen haar worden bevestigd zonder lijm of hitte. Microring extensions kunnen makkelijk geplaatst worden en je kunt ze er ook weer makkelijk uithalen zonder je haar te beschadigen.

Microring extensions zetten

Bij microring extensions worden de hairextensions door middel van microringen aan het haar gemaakt. Bij Dreamloxx maken we gebruik van weft extensions die waarbij een plukje van je eigen haar door deze microring wordt geschoven samen met de hairextensions. Door de microring dicht te knijpen wordt de hairextensions bevestigd aan je eigen haar.

Microring extensions

Zijn microring extensions schadelijk?

Vaak wordt er bij hairextensions gedacht dat de schadelijk zijn voor je haar. Microring extensions zijn over het algemeen veilig en niet schadelijk voor je eigen haar, zolang je ze op de juiste manier plaatst en verwijdert. Bij deze methode van het zetten van extensions word geen hitte of lijm gebruikt. Dit betekent dus dat het beter is voor het haar en minder schade oplevert dan andere methodes. Wel moet je natuurlijk altijd voorzichtig zijn en ze er niet zomaar uit willen trekken. Wij raden het aan om je microring extensions altijd te laten plaatsen en verwijderen bij een ervaren hairextensions kapper.

Microring extensions verwijderen

Microring extensions verwijderen is eigenlijk heel makkelijk. Maar het moet wel gedaan worden door een professional. Je kan microring extensions zelf verwijderen, maar of dit verstandig is is de vraag. Het moet namelijk met een tangetje gedaan worden en als je het zelf gaat proberen is er kans op beschadiging of zelfs het er uittrekken van je eigen haar. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Laat dit dus altijd doen op de plek waar je de microring extensions ook hebt laten zetten. Omdat je haar snel groeit moet je iedere 6 tot 8 weken de extensions losmaken en weer hoger in je haar herplaatsen.

Microring extensions verzorging

Hoe zorg je er voor dat ze lang mooi blijven? De juiste verzorging van je microring extensions is hierbij belangrijk. Als eerst is het belangrijk dat je je extensions regelmatig door borstelt om klitten te voorkomen. Doe dit alleen nooit wanneer je haar nog nat is en alleen als het helemaal opgedroogd is. Ga ook nooit met nat haar slapen en fohn je haar altijd helemaal droog. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede shampoo én conditioner gebruikt die speciaal voor hairextensions geschikt is. Lees ons andere artikel voor de beste verzorgingstips voor jouw hairextensions.

Hoelang blijven microring extensions zitten

Wat kan je verwachten bij het zetten van microring extensions? Is het het waard? Over het algemeen kun je erg lang gebruik maken van je microring extensions, maar moeten deze na 6-8 weken wel weer omhoog geplaatst worden. Doordat je eigen haar natuurlijk groeit zullen de microring extensions ook naar beneden zakken en uiteindelijk zichtbaarder worden door je haar heen.

Ben je opzoek naar een hairsalon met de mooiste meest onzichtbare hairextensions

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave.

✔ Unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier
✔ Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.
✔ Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

Hoeveel microring extensions heb ik nodig

Hoeveel microring extensions je nodig hebt hangt af van een aantal factoren en je eigen wensen. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het volume die je wilt creëren de dikte van je eigen haar en de lengte. Hoeveel microring extensions jij dus nodig hebt is niet zo maar te zeggen. Een professional kan jou hierbij adviseren. De prijs voor microring extensions zetten is dan ook afhankelijk van het aantal extensions die je nodig hebt. Benieuwd naar de prijzen voor het zetten van hairextensions bij Dreamloxx? Bekijk hier al onze prijzen.

Microring extensions voor- en nadelen

Een groot voordeel is dat ze dat niet vastgemaakt worden met een vorm van hitte, en ze ook niet samensmelten met het eigen haar. Dit is ook de reden dat ze ontwikkeld zijn, de kans op schade aan het eigen haar is hierdoor een stuk kleiner. Daarnaast zijn de microring extensions gemakkelijk te zetten en weer te verwijderen. Hiermee kun jij dus snel jouw haar verlengen of verdikken. Doordat er gewerkt wordt met losse plukjes bij de microring kun jij helemaal zelf bepalen hoeveel volume of lengte je wilt creëren in je haar. 

Een van de nadelen van microring extensions is dat ze misschien uit het haar kunnen glijden wanneer ze niet goed geplaatst zijn. Maar hier hoef jij je geen zorgen over te maken wanneer jij je microring extensions laat plaatsen bij een ervaren salon.

De meest onzichtbare hairextensions

Wil jij de mooiste en meest onzichtbare hairextensions laten plaatsen? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, een unieke techniek voor de meest onzichtbare hairextensions. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen. Wij maken gebruik van de beste producten en 100% human hair zodat wij jouw kunnen voorzien van de mooiste hairextensions. Onze hairstylisten kunnen jou voorzien van het beste advies en zorgen ervoor dat jij altijd stralend de salon verlaat. Plan direct een afspraak in, dan zien wij je snel bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.