Microring extensions

Microring extensions, je hebt er vast wel eens iets over gehoord. Maar wat is het precies en hoe werkt het? In dit artikel leggen we het je uit

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Hairextensions microring

Microring hairextensions zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een natuurlijke en langdurige haarverlenging. Deze methode maakt gebruik van kleine ringetjes die de extensions aan het eigen haar bevestigen zonder lijm of hitte. Microring extensions kunnen makkelijk geplaatst worden en je kunt ze er ook weer makkelijk uithalen zonder je haar te beschadigen.

microring extensions

Microring extensions zetten

Hoe werkt microring extensions zetten? Bij microring extensions plaatsen worden de hairextensions door middel van microringen aan het haar gemaakt. Een plukje van je eigen haar wordt door deze microring geschoven samen met de hairextensions. Door de microring dicht te knijpen wordt de hairextensions bevestigd aan je eigen haar.

Zijn microring extensions schadelijk?

Zijn microring extensions schadelijk? Vaak wordt er bij hairextensions gedacht dat ze schadelijk zijn voor je haar. Microring extensions zijn over het algemeen niet schadelijk voor je eigen haar, zolang je ze op de juiste manier plaatst en verwijdert.

Bij deze methode van het zetten van extensions wordt geen hitte of lijm gebruikt. Dit betekent dus dat het beter is voor het haar en dat microring extentions minder schadelijk zijn dan andere methodes. Wel moet je natuurlijk altijd voorzichtig zijn en ze er niet zomaar uit willen trekken. Wij raden het aan om je microring extensions altijd te laten plaatsen en verwijderen bij een ervaren haarsalon. In ons andere artikel vertellen we je meer over of weave slecht is voor je haar.

Microring extensions verwijderen

Hoe moet je microring extensions verwijderen? Kan je microring extensions zelf verwijderen? Microring extensions verwijderen is eigenlijk heel makkelijk. Maar het moet wel gedaan worden door een professional. Je kan microring extensions zelf verwijderen, maar of dit verstandig is is de vraag. Het moet namelijk met een tangetje gedaan worden en als je het zelf gaat proberen is er kans op beschadiging of zelfs het er uittrekken van je eigen haar. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Laat je microring hairextensions dus altijd eruit halen bij een ervaren hairextensions kapper. Omdat je haar snel groeit moet je iedere 6 tot 8 weken de extensions losmaken en weer hoger in je haar herplaatsen.

Microring extensions verzorging

Hoe zorg je er voor dat microring extensions zo lang mogelijk mooi blijven? Een goede verzorging van je microring extensions is hierbij belangrijk. Maar wat is nou de beste verzorging voor microring extensions? Als eerst is het belangrijk dat je je microring hairextensions regelmatig door borstelt om klitten te voorkomen. Doe dit alleen nooit wanneer je haar nog nat is en alleen als het helemaal opgedroogd is. Ga ook nooit met nat haar slapen en föhn je haar altijd helemaal droog.

Daarnaast is het belangrijk dat je een goede shampoo én conditioner gebruikt die speciaal voor hairextensions geschikt is. Meer weten over de beste verzorging van jouw microring extensions? Lees ons andere artikel voor de beste verzorgingstips voor jou hairextensions.

Hoe lang blijven microring extensions zitten

Hoe lang blijven microring extensions zitten? Over het algemeen kun je erg lang gebruik maken van je microring hairextensions, maar moeten deze na 6-8 weken wel weer omhoog geplaatst worden. Doordat je eigen haar natuurlijk groeit zullen de microring extensions ook naar beneden zakken en uiteindelijk zichtbaarder worden door je haar heen. Hoe lang microring extensions blijven zitten is dus ook afhankelijk van persoonlijke factoren.

Hoeveel microring extensions heb ik nodig

Hoeveel microring extensions je nodig hebt hangt af van een aantal factoren en je eigen wensen. Bij Dreamloxx maken we gebruik van weften of banen haar die we door middel van microringen aan het haar vast maken. hoeveel weften of banen je nodig hebt is dus afhankelijk van het volume die je wilt creëren, de dikte van je eigen haar en de lengte. Hoeveel microring extensions jij dus nodig hebt is niet zo maar te zeggen. Een professional kan jou hierbij adviseren.

Microring extensions prijs

Wat is de prijs van microring extensions? Bij Dreamloxx betaal je per baan of rij, waardoor de prijs voor microring weave extensions dus afhankelijk is van hoeveel banen je graag wilt. Wil je meer volume creëren, dan zul je meer banen moeten zetten. Wij adviseren je graag en onze hairstylisten voorzien jou altijd van het beste advies. Benieuwd naar de prijs voor microring extensions bij Dreamloxx? Bekijk hier al onze prijzen.

Microring extensions voor- en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van microring extensions? Een groot voordeel van microring hairextensions is dat ze dat niet vastgemaakt worden met een vorm van hitte of lijm, en ze ook niet samensmelten met het eigen haar. Dit is ook de reden dat ze ontwikkeld zijn, Microring extensions zijn een stuk minder schadelijk. Daarnaast zijn de extensions met microringen gemakkelijk te zetten en weer te verwijderen. Doordat er gewerkt wordt met mini weften bij de microring kun jij helemaal zelf bepalen hoeveel volume of lengte je wilt creëren in je haar.

Wat zijn dan de nadelen van microring extensions? Er zijn niet zo veel nadelen aan de microring extensions. Een van de nadelen van microring extensions is dat ze misschien uit het haar kunnen glijden wanneer ze niet goed geplaatst zijn. Maar hier hoef jij je geen zorgen over te maken wanneer jij je microring extensions laat plaatsen bij een ervaren salon.

Microring extensions ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van microring extensions. Bij Dreamloxx hebben we al veel meiden blij mogen maken met de meest onzichtbare microring weave extensions. Bekijk de resultaten en ervaringen van voorgaande meiden hier.

De meest ontzichtbare microring extensions in Amsterdam?

Wil jij de mooiste en meest onzichtbare microring extensions laten zetten in Amsterdam? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, een unieke techniek voor de meest onzichtbare hairextensions. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen. Onze hairstylisten kunnen jou voorzien van het beste advies en zorgen ervoor dat jij altijd stralend de salon verlaat. Plan direct een afspraak in, dan zien wij je snel bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.