Heb jij hairextensions laten zetten? Dan wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. 5 unieke hairextensions verzorgingstips. In dit artikel vertellen we je hoe jij je hairextensions het beste kunt verzorgen zodat ze zo lang mogelijk mee gaan.

Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij Dreamloxx terecht voor de mooiste hairextenstions (invisible weaves). De beste hairextensions salon van Nederland. Gespecialiseerd in invisible weave. Plan direct een afspraak in zodat we je wensen kunnen bespreken.

  1. Borstel je hairextensions regelmatig
  2. Gebruik goede shampoo voor het verzorgen van je hairextensions
  3. Gebruik altijd conditioner na het wassen
  4. Slaap met een vlecht of staart
  5. Ga regelmatig langs de kapper om je hairextensions te laten verzorgen
  6. Laat je hairextensions verzorgen door Dreamloxx

1. Borstel je hairextensions regelmatig

Hairextensions kunnen gemakkelijk in de knoop raken, en om je hairextensions zo lang mogelijk mooi te houden is het belangrijk dat je klitten probeert te voorkomen. Borstel daarom regelmatig je hairextensions om ze te verzorgen. Gebruik een zachte borstel om te voorkomen dat je de extensions beschadigt. Begin onderaan en borstel voorzichtig omhoog naar de wortels.

2. Gebruik goede shampoo voor het verzorgen van je hairextensions

Hairextensions hebben andere verzorging nodig dan je normale haar. Gebruik daarom altijd shampoo die speciaal gericht is op verzorging van je hairextensions. Kies voor professionele en hoogwaardige producten die zorgen voor extra voeding. Daarnaast kun je ook beter sommige shampoos proberen te vermijden zoals zilvershampoo of shampoo met siliconen, parabeen, sulfaat of fruitzuur

Hairextensions verzorgen
Photographer: Frances Stefanie | Copyright: Frances Stefanie

3. Gebruik altijd conditioner na het wassen

Buiten een goede shampoo is een goede conditioner ook erg belangrijk voor het verzorgen van je hairextensions. Deze zorgt er namelijk voor dat je klitten verminderd en je extension dus minder snel zullen beschadigen. Kies hierbij ook voor een professionele en voedende conditioner om jouw extensions net dat beetje extra verzorging te geven.

4. Slaap met een vlecht of staart

Om je hairextensions goed te verzorgen kun je het beste slapen met een staart of een vlecht in. Zo voorkom je klitten in de ochtend wanneer je bijvoorbeeld met los haar slaapt. Probeer daarnaast altijd met droog haar te gaan slapen en je haar te drogen als het nat is.

5. Ga regelmatig langs de kapper om je hairextensions te laten verzorgen

Om je hairextensions zo lang mogelijk mooi te houden is het aan te raden om regelmatig even langs de kapper te gaan om ze laten onderhouden. Je hairextensions moeten om de zoveel tijd worden vervangen of bijgezet worden. Daarnaast kun je het beste ook regelmatig je haar laten ontklitten, knippen en stylen zodat jouw hairextensions er weer helemaal mooi uitzien.

Laat je hairextensions verzorgen door Dreamloxx

Wil jij de mooiste en meest onzichtbare hairextensions laten zetten en hier zo lang mogelijk van kunnen genieten? Bij Dreamloxx maken we gebruik van de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar hier. Wij maken gebruik van de beste producten zodat wij jouw hairextensions zo goed mogelijk kunnen verzorgen. Plan een afspraak in en kom lang bij ons in de salon.

  • De nieuwste technieken
  • Betaal in 4 termijnen
  • All in pakket