Verzorgingstips om jouw hairextensions te verzorgen

Heb jij hairextensions laten zetten? Dan is het belangrijk dat je deze goed verzorgd om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Wij geven je 5 verzorgingstips.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

1. Borstel je hairextensions regelmatig

Hairextensions kunnen gemakkelijk in de knoop raken, en om je hairextensions zo lang mogelijk mooi te houden is het belangrijk dat je klitten probeert te voorkomen. Borstel daarom regelmatig je hairextensions om ze te verzorgen. Gebruik een zachte borstel om te voorkomen dat je de extensions beschadigt. Begin onderaan en borstel voorzichtig omhoog naar de wortels.

Verzorgingstips om jouw hairextensions te verzorgen

2. Gebruik goede shampoo voor het verzorgen van je hairextensions

Hairextensions hebben andere verzorging nodig dan je normale haar. Gebruik daarom altijd shampoo die speciaal gericht is op verzorging van je hairextensions. Kies voor professionele en hoogwaardige producten die zorgen voor extra voeding. Daarnaast kun je ook beter sommige shampoos proberen te vermijden zoals zilvershampoo of shampoo met siliconen, parabeen, sulfaat of fruitzuur.

3. Gebruik altijd conditioner na het wassen

Buiten een goede shampoo is een goede conditioner ook erg belangrijk voor het verzorgen van je hairextensions. Deze zorgt er namelijk voor dat je klitten verminderd en je extension dus minder snel zullen beschadigen. Kies hierbij ook voor een professionele en voedende conditioner om jouw extensions net dat beetje extra verzorging te geven.

4. Slaap met een vlecht of staart

Om je hairextensions goed te verzorgen kun je het beste slapen met een staart of een vlecht in. Zo voorkom je klitten in de ochtend wanneer je bijvoorbeeld met los haar slaapt. Probeer daarnaast altijd met droog haar te gaan slapen en je haar te drogen als het nat is.

Ben je opzoek naar een hairsalon met de mooiste meest onzichtbare hairextensions

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave.

✔ Unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier
✔ Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.
✔ Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

5. Ga regelmatig langs de kapper om je hairextensions te laten verzorgen

Om je hairextensions zo lang mogelijk mooi te houden is het aan te raden om regelmatig even langs te gaan bij een professionele hairextensions kapper. Je hairextensions moeten elke 6-8 weken omhoog gezet worden.

Laat je hairextensions verzorgen door Dreamloxx

Wil jij de mooiste en meest onzichtbare hairextensions laten zetten en hier zo lang mogelijk van kunnen genieten? Bij Dreamloxx maken we gebruik van de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen. Wij maken gebruik van de beste producten zodat wij jouw hairextensions zo goed mogelijk kunnen verzorgen. Plan een afspraak in en kom lang bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.