Hairextensions dun haar

Wil jij graag hairextensions bij dun haar laten zetten maar weet je niet zeker of dit kan? Wij vertellen je er alles over de beste extensions voor fijn en dun haar.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Heb jij dun haar en ben je benieuw welke hairextensions het beste zijn voor dun en fijn haar. Wanneer je dun haar hebt kunnen hairextensions de perfecte oplossing bieden voor meer volume en het het verlengen van je haar. Er zijn verschillende soorten hairextensions maar ze zijn niet allemaal even geschikt. In dit artikel vertellen we je alles over extensions voor kort en dun haar en waar jij allemaal op moet letten.

Hairextensions voor dun haar

Wil jij ook zo’n mooie volle bos lang haar, maar ben je bang dat je haar te dun is voor hairextensions? Juist wanneer je dun haar hebt wil je natuurlijk niet dat het nog dunner wordt door hairextensions. Gelukkig zijn er verschillende methodes voor het zetten van hairextensions die ook geschikt zijn voor dun haar en waarmee de extensions bijna niet zichtbaar zijn. Wanneer je erg kort haar hebt kan het soms wat lastiger zijn om extensions te zetten. Laat jezelf altijd adviseren door een ervaren hairstylist.

hairextensions dun haar

Welke extensions voor dun haar

Welke extensions voor dun haar zijn dan het beste? Er zijn verschillende methodes geschikt voor het zetten van hairextensions maar ze zijn niet allemaal even geschikt voor dun haar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor tape in extensions, clip in hairextensions, weave extensions, wire extensions of microring extensions.

Clip in en tape extensions bij dun haar kunnen misschien schadelijk zijn en er voor zorgen dat je haar nog dunner wordt. Bij dun haar wil je natuurlijk haaruitval door extensions voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat je je extensions altijd laat zetten bij een ervaren hairextensions kapper. Hieronder vertellen we je meer over welke extensions het minst schadelijk en het beste zijn voor dun en fijn haar

Beste extensions voor fijn haar

De beste hair voor fijn haar zijn weave extensions. Hair weave voor dun haar wordt er gebruik gemaakt van een weft (baan haar) die vast gemaakt wordt aan het eigen haar. Bij Dreamloxx doen we dit door middel van microringen en draad waarmee wij de weften aan het haar vastnaaien.

We maken gebruik van miniweften van slechts 0,4mm per weft waardoor we de hair weave ook bij fijn en dun haar op de meest onzichtbare manier kunnen zetten. Daarnaast beschadigd de weave techniek je haar ook niet waardoor het dus niet nog dunner zal worden.

Verzorging van je hairextensions bij dun haar

Heb jij last van beschadigd of heel dun haar na extensions? Een goede verzorging van je extensions is net zo belangrijk als het goed laten zetten van je hairextensions bij dun haar. Door middel van de juiste verzorging kun jij je extensions zo lang mogelijk goed houden en voorkom je beschadigingen van het haar. Dunner wordend haar na hairextensions bij dun haar wil je namelijk voorkomen.

Gebruik hoogwaardige producten zoals een shampoo die speciaal geschikt zijn voor hairextensions en ga om de 6-8 weken langs bij de kapper onderhouden en omhoog zetten van je extensions. Het is belangrijk om je extensions regelmatig om hoog te laten zetten zodat de extensions niet aan je haar gaan trekken. Wil je meer weten over de verzorging van je hairextensions? Lees hier hoe jij je extensions het beste kunt verzorgen.

Ervaringen extensions dun haar

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van voorgaande klanten bij het zetten van hairextensions bij Dreamloxx? Wij hebben al veel meiden mogen voorzien van een mooie volle bos haren. Bekijk hier de resultaten en recensies van meiden die wij al hebben geholpen.

Invisible hair weave dun haar bij Dreamloxx

Ben jij opzoek naar een professionele en ervaren salon voor het zetten van de beste kwaliteit hairextensions voor heel dun haar. Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Deze unieke techniek in combinatie met onze eigen miniweften van 100% human hair zorgen ervoor dat wij voor iedereen maatwerk kunnen leveren. Plan een afspraak in en kom langs bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.