Heb jij dun haar en wil je hairextensions laten zetten om meer volume te creëren? Maar weet je niet zeker of dit kan en welke extensions geschikt zijn? In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden voor hairextensions bij dun haar.

Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij Dreamloxx terecht voor de mooiste hairextenstions (invisible weaves). De beste hairextensions salon van Nederland. Gespecialiseerd in invisible weave. Plan direct een afspraak in zodat we je wensen kunnen bespreken.

Kan ik hairextensions dragen met dun haar?

Wil jij ook zo’n mooie volle bos lang haar, maar ben je bang dat je haar te dun is voor hairextensions? Juist wanneer je dun haar hebt wil je natuurlijk niet dat het nog dunner wordt door hairextensions. Gelukkig zijn er verschillende methodes voor het zetten van hairextensions die ook geschikt zijn voor dun haar en waarmee de extensions bijna niet zichtbaar zijn. Wanneer je erg kort haar hebt kan het soms wat lastiger zijn om extensions te zetten. Laat jezelf altijd adviseren door een ervaren hairstylist.

Hairextensions dun haar
Photographer: Frances Stefanie | Copyright: Frances Stefanie

Welke hairextensions zijn het meest geschikt voor dun haar?

Er zijn verschillende methodes geschikt voor het zetten van hairextensions in dun haar, maar ze zijn niet allemaal even onzichtbaar. De meest onzichtbare methode is de invisible weave methode. Weaves is een techniek waarbij er een weft (baan haar) vast gemaakt wordt aan je eigen haar. Bij Dreamloxx doen we dit door middel van microringen en naald en draad waarmee wij de weften aan het haar vastnaaien. We maken gebruik van miniweften van slechts 0,4mm per weft waardoor we ook bij dun haar de mooiste en meest onzichtbare hairextensions kunnen zetten. Daarnaast beschadigd de weave techniek je haar ook niet waardoor het dus niet nog dunner zal worden.

De juiste verzorging van je hairextensions

De verzorging van je hairextensions is net zo belangrijk als het goed laten zetten van je extensions. Door middel van de juiste verzorgen kun jij je extensions zo lang mogelijk goed houden en voorkom je beschadingingen van het haar. Gebruik hoogwaardige producten die speciaal geschikt zijn voor hairextensions en ga om de zoveel tijd langs bij de kapper voor het knippen, stylen en onderhouden van je extensions. Wil je meer weten over de verzorging van je hairextensions? Lees hier hoe jij je extensions het beste kunt verzorgen.

Invisible weave bij Dreamloxx

Ben jij opzoek naar een professionele en ervaren salon voor het zetten van hairextensions bij dun haar. Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen. Onze hairstylisten kijken graag met je mee en zullen je altijd voorzien van het beste advies. Plan een afspraak in en kom langs bij ons in de salon.