Hairextensions dun haar

Heb je dun haar en wil je hairextensions laten zetten maar weet je niet zeker of dit kan? Wij vertellen je er alles over de beste extensions voor dun haar.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Kan ik hairextensions dragen met dun haar?

Wil jij ook zo’n mooie volle bos lang haar, maar ben je bang dat je haar te dun is voor hairextensions? Juist wanneer je dun haar hebt wil je natuurlijk niet dat het nog dunner wordt door hairextensions. Gelukkig zijn er verschillende methodes voor het zetten van hairextensions die ook geschikt zijn voor dun haar en waarmee de extensions bijna niet zichtbaar zijn. Wanneer je erg kort haar hebt kan het soms wat lastiger zijn om extensions te zetten. We vertellen je graag ook alles over hairextensions voor kort haar. Wij raden het altijd aan om je hairextensions te laten zetten bij een ervaren hairextensions salon.

Hairextensions dun haar

Welke hairextensions zijn het meest geschikt voor dun haar?

Er zijn verschillende methodes geschikt voor het zetten van hairextensions in dun haar, maar ze zijn niet allemaal even onzichtbaar. De meest onzichtbare methode is de invisible weave methode. Bij weave hairextensions wordt er een weft (baan haar) vastgemaakt aan je eigen haar. Bij Dreamloxx doen we dit door middel van microringen en draad waarmee wij de weften aan het haar vastnaaien. Benieuwd hoe microring extensions precies werken? In ons andere artikel vertellen we je alles over het zetten , verwijder n en verzorgen van microring extensions.  We maken gebruik van miniweften van slechts 0,4mm per weft waardoor we ook bij dun haar de mooiste en meest onzichtbare hairextensions kunnen zetten. Daarnaast beschadigd de weave techniek je haar ook niet waardoor het dus niet nog dunner zal worden.

De juiste verzorging van je hairextensions

De verzorging van je hairextensions is net zo belangrijk als het goed laten zetten van je extensions. Door middel van de juiste verzorging kun jij je extensions zo lang mogelijk goed houden en voorkom je beschadigingen van het haar. Gebruik hoogwaardige producten die speciaal geschikt zijn voor hairextensions zoals de juiste shampoo voor extensions en ga elke 6-8 weken langs bij de kapper voor het onderhouden en omhoog zetten van je extensions. Wil je meer weten over de verzorging van je hairextensions? Lees hier al onze verzorgingstips om jouw hairextensions te verzorgen.

Ben je opzoek naar een hairsalon met de mooiste meest onzichtbare hairextensions

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave.

✔ Unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier
✔ Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.
✔ Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

Invisible weave bij Dreamloxx

Ben jij opzoek naar een professionele en ervaren salon voor het zetten van hairextensions bij dun haar. Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Deze unieke techniek in combinatie met onze eigen miniweften van 100% human hair zorgen ervoor dat wij voor iedereen maatwerk kunnen leveren. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen. Onze hairstylisten kijken graag met je mee en zullen je altijd voorzien van het beste advies. Plan een afspraak in en kom langs bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.