Extensions onderhouden, de beste verzorging

Heb je hairextensions laten plaatsen en wil je deze zo lang mogelijk mooi houden? Lees hier alles over het onderhouden van jouw extensions.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Waarom extensions onderhouden

Hairextensions kunnen soms een hele investering zijn. Vooral wanneer je de beste kwaliteit hairextensions wilt en ze laat plaatsen in een ervaren hairsalon. Jij wilt natuurlijk dat je hairextensions dat zo lang mogelijk mooi blijven.

Buiten het correct plaatsen is het juiste onderhoud van je extensions bijna net zo belangrijk. Door je extensions goed te onderhouden zorg je ervoor dat je hairextensions zo lang mogelijk mee gaan en er zo natuurlijk mogelijk uit blijven zien. Hieronder vertellen we je meer over het onderhouden en extensions goed verzorgen.

Extensions onderhouden

Het beste onderhoud van je extensions

Extensions kunnen over het algemeen erg lang blijven zitten, alleen kan dit wel schadelijk zijn voor je eigen haar. Daarom is het belangrijk om je extensions regelmatig te laten onderhouden en herplaatsen bij een ervaren extensions hairsalon. Zo voorkom je dat er uiteindelijk te veel gewicht aan je eigen haar gaat hangen. Dit kan er namelijk tot leiden dat je haar afbreekt.

Wij raden het je aan om elke 6-8 weken je hairextensions te laten herplaatsen om ze zo mooi mogelijk te houden. Daarnaast kunnen de hairextensions zichtbaarder worden door je haar heen wanneer je te lang wacht met herplaatsen. Ga daarom op tijd langs bij jouw hairsalon voor onderhoud van je extensions!

Hairextensions verzorgen

Naast het regelmatig onderhouden van extensions is het ook belangrijk om je hairextensions goed te verzorgen. Maar hoe zorg je nou voor een goede verzorging van je hairextensions? Als eerst is het belangrijk dat je kiest voor een goede shampoo die speciaal gemaakt is voor hairextensions. Je hairextensions hebben namelijk een andere verzorging en voeding nodig dan je eigen haar.

Daarnaast is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van een verzorgende conditioner om klitten en beschadiging aan je haar te voorkomen. Borstel je haar ook regelmatig door en probeer met een vlecht of staart te slapen om klitten te voorkomen. Je kunt gebruik maken van stylingtools zoals een krultang, fohn of stijltang om je haar meer een geheel te maken. Gebruik hierbij wel altijd hitte beschermende producten. Wil je meer tips voor verzorging van je extensions? Lees hier al onze tips voor je juiste verzorging van je hairextensions.

Synthetische hairextensions verzorgen vs human hair extensions verzorgen

Daarnaast is er ook nog een verschil tussen het synthetische extensions verzorgen en extensions van echt haar verzorgen. Synthetische hairextensions worden worden namelijk gemaakt van nep haar terwijl human hairextensions gemaakt worden van echt haar. Echt haar extensions kun je daarom bijna het zelfde verzorgen als je eigen haar.

Synthetische hairextensions hoef daarnaast een stuk minder vaak te wassen. Je kunt het beste synthetische hairextensions uit doen als je gaat douchen of zwemmen. Human hair vereist wat meer zorg omdat het op normaal haar lijkt. Daarom heeft het ook meer verzorging nodig zoals een verzorgende shampoo zoals we hierboven al hebben besproken.

Extensions onderhouden bij Dreamloxx

Ben je opzoek naar een hairsalon voor het plaatsen en onderhouden van jouw extensions? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de meest onzichtbare hairextensions, de invisible weave. Onze hairstylisten zorgen ervoor dat jouw extensions perfect onderhouden en verzorgt worden. We maken gebruik van ons eigen dreamloxx human hair en verzorgingsproducten van de beste kwaliteit. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste verzorging van jouw weave extensions. Plan direct een afspraak in, dan zien wij je graag snel bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.