Haarverlenging

Benieuwd naar de beste manier voor haarverlenging? Er zijn verschillende manieren hoe je je haar kan verlengen. In dit artikel vertellen we je er alles over

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Heb jij altijd al gedroomd van een mooie bos lang haar en wil jij graag je haar laten verlengen? Haarverlenging bestaat er in heel veel verschillende vormen en maken. In dit artikel vertellen we je alles over het verlengen van je haar met extensions, waar je op moet letten, de kosten en de verschillende mogelijkheden.

Haren verlengen manieren

Ben je op zoek naar de beste manier voor het verlengen van je haren, dan zijn er een aantal opties. Jij kunt namelijk binnen no time je haar verlengen door hairextensions te laten zetten. Er zijn heel veel verschillende technieken om je haar te verlengen zoals clip-in extensions, tape-in extensions, weave extensions en microring extensions.

Elke techniek heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren welke techniek het beste bij jou past. Als je op zoek bent naar goedkopere hairextensions dan zijn clip- in of tape-in extensions misschien iets voor jou. Daarnaast zijn weave extensions en microring extensions meer permanentere oplossingen die je voor langere tijd in kan laten. In ons andere artikel vertellen we je meer over de verschillende soorten hairextensions en hun voordelen.

haarverlenging

Haarverlenging echt haar

Buiten de technieken om je haren te verlengen zijn er ook nog 2 verschillenden haar soorten waar je voor kunt kiezen. Je hebt namelijk hairextensions die gemaakt zijn van 100% human hair en extensions die gemaakt zijn van synthetisch haar.

Human hair is gemaakt van echt haar waardoor het een stuk natuurlijkere uitstraling heeft en minder erg opvalt in het haar. Je kunt het haar gemakkelijk kleuren in je eigen haarkleur en het zelfde stylen. Haarverlening met echt haar is alleen wel vaak duurder dan haarverlenging met synthetisch haar.

Kort haar verlengen

Kun je kort haar verlengen? En hoe lang moet je haar zijn voor haarverlenging? Hoe lang je haar moet zijn voor haarverlenging is afhankelijk van de techniek die je hiervoor gebruikt. Voor clip-in en tape-in extensions moet het haar wat langer zijn omdat de clips en tapes anders door het haar heen te zien zijn.

De beste manier om heel kort haar te verlengen is door middel van weave extensions. Deze kunnen erg dicht op de huid gezet worden en zijn erg dun waardoor het bijna niet door het haar te zien is, zelfs bij kort haar. Wil je meer weten over kort haar verlengen. In ons andere artikel vertellen we je alles over hairextensions voor kort haar.

Haarverlenging weave

Wat is haarverlening met weave? Bij weave extensions wordt er gebruik gemaakt van dunne weften die strak tegen de haarlijn worden genaaid of gevlochten. Bij Dreamloxx maken we gebruik van microringen om de weften aan het eigen haar vast te maken. Hierbij wordt geen hitte of lijm gebruikt waardoor het haar niet beschadigd.

Daarnaast maken we gebruik van mini weften waardoor we voor ieder haartype maatwerk kunnen leveren. Het is belangrijk om weave haarverlenging elke 6-8 weken omhoog te laten plaatsen om ze zo mooi mogelijk te houden. Lees hier meer over de voor- en nadelen van weave extensions.

Haarverlenging weave

Haar verlengen prijs

Wat kost haarverlenging? De prijs voor extensions haar verlengen is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk speelt het soort hairextensions mee voor de prijs. Zoals hierboven al genoemd zijn hairextensions die gemaakt zijn van echt haar duurder dan synthetisch haar.

Daarnaast zijn semi-permanenten technieken zoals weave extension en microring extensions ook duurder dan bijvoorbeeld clip-in extensions. Vaak betaal je bij extensions ook per baan of weft en maakt de lengte ook nog een verschil uit. Benieuwd naar de prijs voor hairextensions bij Dreamloxx? Bekijk hier onze prijslijst.

Haar verlengen kapper

Wil jij graag mooie hairextensions laten zetten van een goede kwaliteit? Dan kun jij het beste je haar verlengen bij een kapper. Een speciale hairextensions kapper weet namelijk precies hoe zij jou hairextensions het beste kunnen plaatsen zonder je haar te beschadigen. Wanneer je extensions namelijk niet goed geplaatst worden kan dit misschien leiden tot haar uitval en beschadigd haar. Daarnaast kan een ervaren hairstylist jou voorzien van het juiste advies voor de beste look.

Haar verlengen Den Haag

Ben je opzoek naar de beste extensions salon om je haar te verlengen in Den haag? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Onze hairstylisten zorgen altijd voor een look die bij jou past. We maken gebruik van ons eigen dreamloxx human hair en de beste producten waardoor we je altijd kunnen voorzien van de beste kwaliteit. Plan hier direct een afspraak in, dan zien we je graag snel bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.