Beste hairextensions

Opzoek naar de beste hairextensions voor jouw haar? De invisible weave is een unieke techniek voor de mooiste en meest onzichtbare extensions. Meer weten?

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Beste kwaliteit hairextensions

Wat zijn de beste hairextensions? Er zijn verschillende soorten hairextensions die allemaal hun voor- en nadelen kunnen hebben. Hairextensions kunnen gemaakt worden van 2 verschillende soorten haar. Je heb hairextensions die gemaakt zijn van synthetisch haar en extensions die gemaakt zijn van echt haar. Wanneer je opzoek bent naar de beste kwaliteit hairextensions kun je het beste kiezen voor extensions die gemaakt zijn van echt haar. Deze extensions zorgen voor de meest natuurlijke uitstraling en voelen het meest natuurlijk aan. Daarnaast raden wij het aan om je hairextensions altijd te laten plaatsen door een ervaren hairextensions kapper.

Beste hairextensions methode

De manier hoe de hairextensions ingebracht worden speelt ook voor een groot deel mee met de uitstraling. De beste manier om jouw hairextensions te plaatsen is door middel van de weave methode. Hierbij worden de weft extensions vastgenaaid aan je haar met hele microringen. Dit zorgt ervoor dat de hairextensions op de meest onzichtbare manier worden geplaatst en dus bijna niet zichtbaar zijn door je haar heen. Benieuwd wat microring extensions precies zijn en hoe het werkt en of het schadelijk is voor je haar? Lees het allemaal in ons artikel over microring extensions.

Beste extensions voor dun haar

Welke hairextensions zijn het beste voor dun of kort haar? Ook bij dun of kort haar is de invisible weave de beste methode voor jouw hairextensions. De invisible weave is perfect geschikt voor dun of kort haar omdat de weft extensions strak in het haar worden vastgenaaid door middel van microringen en draad. Hierdoor zullen de hairextensions bijna niet zichtbaar zijn, zelfs bij dun en kort haar. Meer weten over de beste extensions voor dun haar? Lees hier alles over hairextensions voor dun haar.

Beste merk hairextensions

Natuurlijk zijn er naast inzetmethodes en verschillende soorten haar ook heel veel verschillende soorten merken. Wat het beste merk is voor jouw hairextensions is afhankelijk van jouw eigen wensen. Bij Dreamloxx maken we gebruik van ons eigen Dreamloxx haar en verzorgingslijn. Onze dreamloxx hair wordt gemaakt van echt haar waardoor jouw hairextensions er zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Ben je opzoek naar een hairsalon met de mooiste meest onzichtbare hairextensions

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave.

✔ Unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier
✔ Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.
✔ Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

Beste verzorging hairextensions

Naast het zetten van de hairextensions is de verzorging net zo belangrijk om je extensions zo lang mogelijk mooi te houden. Ten eerste in het belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste shampoo en conditioner. Kies hierbij shampoo en conditioner die speciaal geschikt zijn voor hairextensions. In ons andere artikel vertellen we je alles over de beste shampoo voor jou hairextensions. Daarnaast is het belangrijk dat je regelmatig je haren borstelt om klitten te voorkomen. Doe dit vooral voorzichtig zodat je je hairextensions niet beschadigd. Voor het juiste onderhoud is het belangrijk dat je elke 6-8 weken langs gaat bij je kapper om de extensions weer omhoog te laten zetten. Wil jij jouw hairextensions op de beste manier verzorgen? Bekijk al onze verzorgingstips om jouw hairextensions te verzorgen.

De beste hairextensions salon van Nederland

Ben je opzoek naar de beste hairextensions salon van Nederland? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions voor het verlengen en verdikken van jou haar. Wij zijn jouw all-in salon in Den Haag en jij kunt niet alleen bij ons terecht voor de beste en mooiste hairextensions maar ook voor het stylen, knippen en kleuren van je haar. Onze hairstylisten luisteren graag naar jou wensen kun voorzien jou altijd van het beste advies. Plan direct een afspraak in zodat jij straks weer stralend de salon kan verlaten.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.