Hoe lang blijven extensions zitten

Hoelang blijven hairextensions zitten? De levensduur van extensions zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals kwaliteit, bevestiging en verzorging.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Heb jij hairextensions laten zetten? Of twijfel je er over om hairextensions te laten zetten? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe lang blijven extensions zitten? Hoe lang hairextensions gemiddeld blijven zitten is afhankelijk van een aantal factoren zoals de kwaliteit, de bevestigingsmethode en de verzorging van je extensions. In dit artikel vertellen we je meer over hoe lang blijven hairextensions gemiddeld zitten en hoe jij de levensduur van je hairextensions kunt verlengen.

Hoe lang blijven extensions zitten afhankelijk van de Kwaliteit.

Hairextensions zijn gemaakt van synthetisch haar of echt mensenhaar. Hoe lang extensions blijven zitten is afhankelijk van de kwaliteit en het soort haar. Synthetisch haar is erg goedkoop, maar de kwaliteit is ook minder goed dan die van human hair. Dit zorgt ervoor dat synthetisch haar een kortere levensduur heeft. Human hair is wat duurder, maar de kwaliteit hiervan is een stuk beter waardoor de hairextensions langer mee kunnen.

hoe lang blijven extensions zitten

Hoe lang blijven hairextensions zitten is afhankelijk van de bevestigingsmethode

De manier waarop hairextensions worden bevestigd, heeft ook invloed op hoe lang hairextensions blijven zitten. Er zijn verschillende bevestigingsmethoden, waaronder clip-in, tape-in, weave of sew-in, fusion of keratine-bonded en micro-ring of micro-loop. Elk van deze methoden heeft zijn eigen voor- en nadelen en kan invloed hebben op hoe lang de hairextensions blijven zitten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de extensions zelf te plaatsen of te laten zetten door een professional.

Wanneer je de hairextensions laat zetten door een professionele hairextensions kapper weet je zeker dat de extensions goed geplaatst worden waardoor ze ook langer zullen blijven zitten. Bij Dreamloxx maken we gebruik van microring weave extensions, de meest onzichtbare en minst schadelijke hairextensions. Maar hoe lang blijven microring weave extensions zitten?

Hoe lang blijven weave extensions zitten?

Zoals hierboven al genoemd maken we bij Dreamloxx dus gebruikt van microring weave extensions. Hierbij worden de weften vastgemaakt aan het eigen haar door middel van microringen en draad. De weave extensions kunnen hierdoor over het algemeen erg lang blijven zitten omdat ze strak tegen de huid zonder het gebruik van lijm of hitte. Maar dat betekend niet dat je ze te lang moet laten zitten. Het is belangrijk om je microring weave extensions elke 6-8 weken omhoog te laten zetten om beschadigingen aan het haar te voorkomen. In ons andere artikel vertellen we je meer over of weave slecht is voor je haar.

Hoe vaak extensions vervangen

Hoe vaak moet je extensions vervangen? Wanneer je gebruik maakt van weave extensions moet je deze dus om de 6-8 weken omhoog laten zetten. Maar dit betekend niet dat je je weave extensions elke keer moet vervangen. Je kan de weften namelijk gewoon hergebruiken. Bij andere hairextensions zoals tape in extensions moet je de hairextensions wel vaker vervangen omdat de lijm anders niet meer goed blijft plakken.

Extensions verzorgen

Het verzorgen van je hairextensions is essentieel om ze zo lang mogelijk in goede conditie te houden. Regelmatig borstelen, wassen en conditioneren van je extensions is belangrijk om klitten, beschadiging en verlies van de extensions te voorkomen. Kies altijd voor professionele en verzorgende haarproducten zoals shampoo speciaal voor extensions. De extensions hebben extra verzorging nodig omdat ze geen verzorging krijgen vanuit de wortel. Niet alle producten die goed zijn voor je eigen haar zijn ook goed voor je extensions.

Daarnaast kan je tools gebruiken zoals een krultang, stijltang of föhn om je eigen haar en de extensions één geheel te maken. Het is hierbij wel belangrijk dat je gebruik maakt van hitte beschermende producten. Meer weten over de beste verzorging van jouw hairextensions. Ontdek hier al onze verzorgingstips om jouw hairextensions te verzorgen.

Het juiste onderhoud van je hairextensions

Hairextensions kunnen lang blijven zitten alleen is dit niet altijd bevorderlijk voor het eigen haar. Daarom is het belangrijk om je extensions ook te onderhouden en omhoog laat plaatsen. Bij Dreamloxx halen de hairextensions dan helemaal los en zetten ze weer opnieuw terug in het haar. De kwaliteit van het eigen haar blijft hierdoor optimaal. Bij fijn haar kan het onderhoud iets korter zijn omdat de hairextensions wat eerder zichtbaar kunnen zijn wanneer het haar groeit.

Ook je dagelijkse activiteiten hebben invloed om de levensduur van je hairextensions. Als je vaak sport of regelmatig zwemt, kunnen je extensions sneller slijten. Zorg ervoor dat je je haar beschermt tijdens het sporten door het in een losse paardenstaart of knot te dragen en spoel je haar na het zwemmen grondig uit om chloor- of zoutwaterresten te verwijderen.

Geniet zo lang mogelijk van mooie hairextensions bij Dreamloxx

Heb jij altijd al mooie volle haren gewild zonder dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, een nieuwe unieke techniek van hairextensions waarbij we je haar op de meest onzichtbare manier verlengen of verdikken. Wij maken gebruik van de beste producten en 100% human hair zodat wij jouw kunnen voorzien van de mooiste hairextensions. Plan een afspraak in en kom langs bij ons in de salon.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.