Weave extensions laten zetten

Wil jij weave extensions laten zetten die het meest onzichtbaar zijn?

Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare hairextensions. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat jouw extenions helemaal zichbaar zijn.

N

De nieuwste technieken

N

Betaal in 4 termijnen

N

All in pakket

Waarom weave extensions plaatsen bij Dreamloxx?

Wij werken met de nieuwste technieken en zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends. Jij kunt bij ons terecht om de mooiste hair weave te laten zetten in Den Haag.

De nieuwste technieken

Jouw weave extensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen ook je hele look, van weave extensions laten zetten tot knippen, kleuren en stylen.

Hair weave zetten op de meest onzichtbare manier

Wil jij nooit meer bang hoeven zijn dat jouw hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen? Bij Dreamloxx werken we met een unieke en nieuwe techniek, de invisible weave. Met deze techniek kunnen wij jouw hairextensions op de meest onzichtbare manier zetten. Jij kunt jouw haar verlengen of verdikken op de meest natuurlijke manier. Met 10 jaar ervaring, onze unieke technieken en 00% human hair zorgen we altijd voor het mooiste resultaat. Kom langs in de salon en laat de mooiste weave extensions plaatsen door onze hairstylisten.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Geweldige zaak om je haar te laten verlengen en volume aan te brengen met extensions. Dames zijn super lief en weten waar ze mee bezig zijn. Met hun inmiddels eigen merk haar kunnen ze iedere klant tevreden maken omdat de opties ontelbaar zijn met het kunnen mengen van hun haar en en kleur opties daarin.

Maelys Slot

klant

Heel goed geholpen! Super proffesionele leuke meiden die verstand hebben van wat ze doen. Ik draag al lang extensions en kan zeggen dat dit top kwaliteit haar is!

Karina Kamysjewa

Klant

weave laten zetten

Wil jij de mooiste weave extensions laten zetten?

Altijd al gedroomd van een mooie volle bos haar? Onze hairstylisten staan voor jou klaar en voorzien je altijd voor het beste advies wanneer jij de mooiste hair weave wilt laten zetten. Plan direct een afspraak in zodat we je wensen kunnen bespreken.

Maak jou hele look compleet wanneer jij hairweave laat plaatsen

Zoek jij een kapper voor het laten zetten van de mooiste weave extensions, maar die ook de rest van je look helemaal compleet kan maken. Bij Dreamloxx zorgen we niet alleen voor de mooiste hairextensions maar kunnen wij jou hairlook helemaal afmaken door het ook nog te knippen, kleuren en stylen. Zo hoef jij nooit meer opzoek naar een andere kapper. We maken gebruik van de nieuwste en hoogste kwaliteit producten en de meest unieke technieken zodat je zeker weet dat jij onze salon altijd stralend verlaat. Plan snel een afspraak in om de meest onzichtbare hairweave te zetten.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over hair weave extensions laten zetten bij Dreamloxx? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt.

Hoe vaak moet ik mijn weave extensions opnieuw laten zetten?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken je hairweave opnieuw te laten zetten. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Hoeveel banen of rijen heb ik nodig om hair weave te zetten?

Hoeveel banen/rijen je nodig hebt om weave te laten zetten is afhankelijk van je eigen wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.

Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Benieuwd naar de prijs om hair weave te laten zetten? Bekijk hier onze prijslijst.

Weave extensions plaatsen

Op zoek naar een ervaren salon om jouw hairextensions weave te laten zetten?

Onze hairstylisten adviseren je graag over de mooiste look die bij jou past. Kom langs bij ons in de salon voor persoonlijk advies en om de meest onzichtbare weave extensions te laten zetten.