Microring extensions laten zetten?

Wil jij de mooiste en meest onzichtbare microring extensions laten zetten? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de invisible weave, de meest onzichtbare microring hairextensions.

N

De nieuwste technieken

N

Betaal in 4 termijnen

N

All in pakket

Waarom microring extensions zetten bij Dreamloxx?

De nieuwste technieken

Jouw microring extensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen ook je hele look van microring extensions plaatsen tot knippen, kleuren en stylen.

Meest onzichtbare microring extensions plaatsen?

Bij Dreamloxx maken we gebruik van een unieke techniek, de invisible weave. Hiermee kunnen wij jouw hairextensions op de meest onzichtbare manier plaatsen. Door middel van microringen en onze eigen mini weften naaien we de hairextensions op de meest onzichtbare manier aan het haar vast. Doordat we gebruik maken van mini weften kunnen we maatwerk leveren voor ieder haartype, van super dun tot dik en kort tot lang haar. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over hairextensions die door jou haar heen zichtbaar zijn!

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Geweldige zaak om je haar te laten verlengen en volume aan te brengen met extensions. Dames zijn super lief en weten waar ze mee bezig zijn. Met hun inmiddels eigen merk haar kunnen ze iedere klant tevreden maken omdat de opties ontelbaar zijn met het kunnen mengen van hun haar en en kleur opties daarin.

Maelys Slot

klant

Heel goed geholpen! Super proffesionele leuke meiden die verstand hebben van wat ze doen. Ik draag al lang extensions en kan zeggen dat dit top kwaliteit haar is!

Karina Kamysjewa

Klant

Microring extensions laten plaatsen

Microring extensions zetten in Den Haag?

Ben je opzoek naar een ervaren hairextensions kapper in Den haag voor het laten zetten van jouw microring extensions? Dan ben je bij dreamloxx aan het juist adres. Plan direct een afspraak in.

Jouw all in hairsalon voor microring extensions

Jij kunt niet alleen bij ons terecht om jouw microring extensions te laten plaatsen maar ook om je microring extensions omhoog te laten zetten.. Het is belangrijk dat jij je microring extensions goed onderhoud en elke 6-8 weken je microring extensions omhoog laat zetten om ze zo mooi mogelijk te houden. Daarnaast zijn wij jouw all in hairsalon en kun jij ook bij ons terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar. Zo hoef jij nooit meer opzoek naar een andere hairsalon. Onze hairstylisten voorzien jouw graag van het juiste advies en verzorgen je hele look.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het microring extensions zetten bij Dreamloxx? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat.

Hoe vaak moet ik mijn microring extensions omhoog zetten?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Hoeveel banen of rijen heb ik nodig bij microring hairextensions?

Hoeveel banen/rijen je nodig hebt is afhankelijk van je eigen wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.
Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Benieuwd naar de prijs voor het zetten van microring weave extensions? Bekijk hier al onze prijzen.

Microring weave extensions

De meest onzichtbare microring weave extensions laten plaatsen?

Heb jij altijd al gedroomd van de volste en langste haren? Door middel van onze microring weave extensions kunnen wij jouw haar op de meest onzichtbare manier verlengen en verdikken. Plan direct een afspraak in voor het laten plaatsen van jouw microring hairextensions.