Hairextensions laten zetten prijs

Wil je graag hairextensions laten zetten en ben jij benieuwd naar de prijs hiervan? De prijzen van hairextensions zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Kosten voor de lengte en volume van je hairextensions

Wat kosten hairextensions? De kosten van je hairextensions zijn afhankelijk van de lengte en het volume die je wilt. Hairextensions worden vaak gebruikt om je haar te verlengen, maar je kunt ze ook gebruiken om het alleen te verdikken en volume te creëren. Hoe langer en meer hairextensions je wilt hebben, hoe hoger de prijs zal zijn. Voor langere hairextensions is natuurlijk ook meer haar nodig waardoor deze dus ook duurder zullen zijn.

Hairextensions laten zetten prijs

De prijs voor verschillende soorten hairextensions

Wat de prijs is voor het laten zetten van hairextensions is natuurlijk ook afhankelijk van het soort hairextensions. Er zijn veel verschillende hairextensions, sommige kun je gemakkelijk zelf er in er eruit halen, en anderen moet je speciaal bij een kapper laten plaatsen. Je hebt bijvoorbeeld tijdelijke hairextensions zoals clip-in extensions, maar ook permanente extensions zoals weave extensions die je om de 6-8 weken omhoog moet laten zetten. Over het algemeen zijn tijdelijke hairextensions goedkoper, maar deze zul je dit wel vaker moeten verwisselen.

Hairextensions echt haar prijs

De kwaliteit van het haar is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs van hairextensions. Je heb hairextensions die gemaakt zijn van synthetische haar of van human hair. Bij dreamloxx maken we gebruik van 100% human hair. Human hair is gemaakt van echt haar waardoor deze er natuurlijker uit ziet en de kwaliteit een stuk beter is. De prijs voor hairextensions van echt haar is vaak dan ook wel duurder dan hairextensions van synthetisch haar.

Hoeveel extensions heb je nodig?

Hoeveel je hairextensions gaan kosten is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel extensions je nodig hebt. Hoeveel extensions je nodig hebt is afhankelijk van je eigen wensen, en het soort extensions. Je kunt kiezen voor losse extensions waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel extensions je wilt. Je kunt ook kiezen voor weft extensions. Dit zijn banen hairextensions die van oor tot oor lopen. Hierbij kun je kiezen hoeveel banen je wilt afhankelijk van het volume dat je wilt creëren.

Ben je opzoek naar een hairsalon met de mooiste meest onzichtbare hairextensions

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave.

✔ Unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier
✔ Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.
✔ Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

Hairextensions laten zetten bij kapper prijs

Wanneer je hairextensions wilt laten zetten wil je dit natuurlijk zo goed mogelijk laten doen. Daarom is het belangrijk dat je extensions altijd laat zetten bij een professionele hairextensions kapper. Kies altijd voor een salon die gespecialiseerd is in het zetten van extensions. Zo voorkom je beschadiging van je eigen haar. De prijs die je voor hoge kwaliteit hairextensions en de expertise van een salon zal betalen ligt vaak hoger dan wanneer je kiest voor een reguliere kapsalon.

Hairextensions verwijderen prijs

Wanneer je hairextensions uitgegroeid zijn kun je er voor kiezen om je hairextensions te laten herplaatsen of te verwijderen. Bij sommige hairextensions is het niet mogelijk of slim om deze zelf te verwijderen zoals bij microring extensions. Je hairextensions kun je dan bij de kapper laten verwijderen voor een kleine prijs.

Prijs extensions laten zetten bij Dreamloxx

Wil jij hairextensions laten zetten en ben je opzoek naar een professionele salon? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de meest onzichtbare hairextensions, de invisible weave. Wij maken gebruik van de beste producten en 100% human hair waarmee wij jouw kunnen voorzien van de mooiste hairextensions. Bij Dreamloxx kun je er voor kiezen om de hairextensions in 1 keer te betalen, of de prijs te spreiden over 4 termijnen. Bekijk al onze prijzen voor het laten inzetten van hairextensions, of plan direct een afspraak in.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.