Hairextensions laten zetten prijs

Wil je graag hairextensions laten zetten en ben jij benieuwd naar de prijs hiervan? De prijzen van hairextensions zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Hairextensions laten zetten prijs

Hairextensions zijn er in heel veel verschillende soorten, lengtes en volumes. De kosten voor extensions variëren dan ook van een paar euro tot een paar honderd euro. Wanneer je hairextensions wilt laten zetten zijn er een aantal dingen waar je op moet letten, zoals de techniek en het soort hairextensions. Hieronder vertellen we je meer over hoe duur extensions zijn en waar je allemaal op moet letten bij de prijs om hairextensions te laten zetten

Kosten hairextensions voor de lengte en volume

Wat kosten hairextensions? De kosten van je hairextensions zijn afhankelijk van de lengte en het volume die je wilt creëren. Hairextensions worden vaak gebruikt om je haar te verlengen, maar je kunt ze ook gebruiken om het alleen te verdikken en volume te creëren. Hoe langer en meer hairextensions je wilt hebben, hoe hoger de prijs zal zijn. Voor langere hairextensions is natuurlijk ook meer haar nodig waardoor deze dus ook duurder zullen zijn.

Hairextensions prijs voor verschillende soorten extensions

Wat de prijs is voor het laten zetten van hairextensions is natuurlijk ook afhankelijk van het soort hairextensions. Er zijn veel verschillende hairextensions, sommige kun je gemakkelijk zelf er in er eruit halen, en anderen moet je speciaal bij een kapper laten plaatsen. Je hebt bijvoorbeeld tijdelijke hairextensions zoals clip-in extensions, maar ook permanente extensions zoals weave die je om de 6-8 weken omhoog moet laten zetten . Over het algemeen zijn tijdelijke hairextensions goedkoper, maar deze zul je dit wel vaker moeten verwisselen.

Hairextensions echt haar prijs

De kwaliteit van het haar is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs van hairextensions. Je heb hairextensions die gemaakt zijn van synthetische haar of van human hair. Bij dreamloxx maken we gebruik van 100% human hair. Human hair is gemaakt van echt haar waardoor deze er natuurlijker uit ziet en de kwaliteit een stuk beter is. De prijs voor hairextensions van echt haar is vaak dan ook wel duurder dan hairextensions van synthetisch haar.

Extensions kosten: Hoeveel extensions heb je nodig?

Hoeveel extensions kosten is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel hairextensions je nodig hebt. Hoeveel extensions je nodig hebt is afhankelijk van je eigen wensen, en het soort extensions. Je kunt kiezen voor losse extensions waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel extensions je wilt. Je kunt ook kiezen voor weave extensions. Dit zijn banen hairextensions die van oor tot oor lopen. Hierbij kun je kiezen hoeveel banen je wilt afhankelijk van het volume dat je wilt creëren.

Weave extensions prijs

Weave extensions zijn een populaire manier om het haar volume en lengte te geven. De prijs van weave extensions is afhankelijk van de kwaliteit, de lengte en aantal extensions. Bij weave extensions worden er gebruik gemaakt van banen haar. Wanneer jij alleen lengte wilt creëren heb je soms an een baan al genoeg. Wil je ook volume creëren dan zul je meerdere banen moeten laten zetten.

Weave omhoog zetten kosten

Heb je weave extensions laten zetten? Dan kun je hier vaak erg lang mee doen. Het enige wat belangrijk is, is dat je je hairextensions om de zo veel tijd omhoog laat zeten. De prijs om extensions omhoog te plaatsen valt heel erg mee ten opzichte van het laten plaatsen van nieuwe extensions. Weave extensions zijn daarom op het begin een kleine investering, maar gaan uiteindelijk wel lang mee.

Hairextensions verwijderen prijs

Wanneer je hairextensions uitgegroeid zijn kun je er voor kiezen om je hairextensions te laten herplaatsen of te verwijderen. Bij sommige hairextensions is het niet mogelijk om deze zelf te verwijderen. Je hairextensions kun je dan bij de kapper laten verwijderen voor een kleine prijs.

Hairextensions prijs bij de kapper

Hoeveel kosten extensions bij de kapper? Wanneer je hairextensions wilt laten zetten wil je dit natuurlijk zo goed mogelijk laten doen. het is belangrijk dat je extensions laat zetten bij een professionele salon. Kies altijd voor een salon die gespecialiseerd is in het zetten van extensions. Zo voorkom je beschadiging van je eigen haar. De prijs die je voor hoge kwaliteit hairextensions en de expertise van een salon zal betalen ligt vaak hoger dan wanneer je kiest voor een reguliere kapsalon.

Prijs extensions laten zetten bij Dreamloxx

Wil jij hairextensions laten zetten en ben je opzoek naar een professionele salon? Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in de meest onzichtbare hairextensions, de invisible weave. Jij kunt er voor kiezen om de hairextensions in 1 keer te betalen, of de prijs te spreiden over 4 termijnen. Benieuwd hoe duur hairextensions zijn bij Dreamloxx? Klik hier voor de prijs voor het laten inzetten van hairextensions, of plan direct een afspraak in.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.