Hairextensions Den Haag

Ben jij opzoek naar een hairsalon in Den Haag voor het zetten van jouw hairextensions?

Dreamloxx is de hairsalon voor de mooiste en meest onzichtbare hairextensions in Den Haag. Plan direct een afspraak in, en bespreek samen met een van onze hairstylisten jouw wensen.

N

Gespecialiseerd in invisible weaves

N

Meest onzichtbare hairextensions

N

Unieke techniek

Waarom hairextensions zetten bij Dreamloxx in Den Haag?

Wij werken met de nieuwste technieken en zijn op de hoogte van de laatste trends. Jij kunt bij ons terecht voor de mooiste en meest onzichtbare extensions in Den Haag.

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

De beste hairextensions kapper in Den Haag

Wil jij graag mooie volle haren zonder dat jouw hairextensions altijd zichtbaar zijn? Bij Dreamloxx zetten wij de mooiste hairextensions van Den Haag op de meest onzichtbare manier. Wij maken gebruik van een unieke techniek, invisible weaves, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over of je extensions zichtbaar zijn door je haar heen. We maken gebruik van de beste producten en onze hairstylisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends waardoor ze jou altijd kunnen voorzien van het beste advies. Plan een afspraak in en kom langs bij de beste hairextensions salon van Den Haag.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Geweldige zaak om je haar te laten verlengen en volume aan te brengen met extensions. Dames zijn super lief en weten waar ze mee bezig zijn. Met hun inmiddels eigen merk haar kunnen ze iedere klant tevreden maken omdat de opties ontelbaar zijn met het kunnen mengen van hun haar en en kleur opties daarin.

Maelys Slot

klant

Heel goed geholpen! Super proffesionele leuke meiden die verstand hebben van wat ze doen. Ik draag al lang extensions en kan zeggen dat dit top kwaliteit haar is!

Karina Kamysjewa

Klant

Best hair salon Den Haag

Ben jij opzoek naar een kapper die jou hele look compleet kan maken? Bij Dreamloxx zijn we niet alleen gespecialiseerd in het zetten van de mooiste microring hairextensions van Den Haag, maar kunnen wij jou look helemaal afmaken door je haar ook nog te knippen, kleuren en stylen. Wij zijn jou all in one hairextensions kapper in Den Haag. Zo hoef jij nooit meer op zoek naar een andere kapper en zorgen we ervoor dat jij altijd stralend de salon kan verlaten. Onze hairstylisten denken graag met jou mee en bepalen vervolgens samen met jou de mooiste look.

Met onze invisible weave creëren we een mooie volle bos lang haar zonder dat jouw extensions helemaal zichtbaar zijn. Direct de mooiste hairextensions zetten in Den Haag? Plan snel een afspraak in.

Jouw all in one hairextensions salon in Den haag

Ben jij opzoek naar een kapper die jou hele look compleet kan maken? Bij Dreamloxx zijn we niet alleen gespecialiseerd in het zetten van de mooiste microring hairextensions van Den Haag, maar kunnen wij jou look helemaal afmaken door je haar ook nog te knippen, kleuren en stylen. Wij zijn jou all in one hairextensions kapper in Den Haag. Zo hoef jij nooit meer op zoek naar een andere kapper en zorgen we ervoor dat jij altijd stralend de salon kan verlaten. Onze hairstylisten denken graag met jou mee en bepalen vervolgens samen met jou de mooiste look.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het laten zetten van de beste hair extensions in Den Haag bij Dreamloxx? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt.

Hoe vaak moet ik mijn hairextensions opnieuw laten zetten?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Hoeveel banen of rijen heb ik nodig?

Hoeveel banen/rijen je nodig hebt is afhankelijk van je wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.

Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Den Haag hairextensions

De meest onzichtbare hairextensions laten zetten in Den Haag?

Met onze unieke techniek, invisible weaves, ben jij altijd verzekerd van de meest onzichtbare hair extensions in Den Haag. Plan direct een afspraak in dan helpen we je graag verder.