Extensions zetten

Ben jij opzoek naar de beste hairsalon voor het zetten van jouw extensions?

Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in het zetten van de invisible weave, de meest onzichtbare extensions. Plan direct een afspraak in, dan helpen we je graag verder bij ons in de salon.

N

Gespecialiseerd in invisible weaves

N

Meest onzichtbare hairextensions

N

Unieke techniek

Waarom extensions zetten bij Dreamloxx?

Wij werken met de nieuwste technieken en zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends. Jij kunt bij ons terecht voor de mooiste en meest onzichtbare extensions.

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon met ons all-in pakket. Wij verzorgen ook je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

De mooiste en meest onzichtbare hairextensions

Heb jij altijd al gedroomd van een mooie bos volle haren? En wil jij extensions laten zetten die niet helemaal zichtbaar zijn door je haren heen? Dan ben je bij Dreamloxx aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van de meest onzichtbare extensions, de invisible weave. Met deze nieuwe, unieke techniek zorgen wij er voor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken dat je hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen. Onze ervaren hairstylisten voorzien jou altijd van het beste advies en zorgen ervoor dat je altijd stralend onze salon verlaat.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Geweldige zaak om je haar te laten verlengen en volume aan te brengen met extensions. Dames zijn super lief en weten waar ze mee bezig zijn. Met hun inmiddels eigen merk haar kunnen ze iedere klant tevreden maken omdat de opties ontelbaar zijn met het kunnen mengen van hun haar en en kleur opties daarin.

Maelys Slot

klant

Heel goed geholpen! Super proffesionele leuke meiden die verstand hebben van wat ze doen. Ik draag al lang extensions en kan zeggen dat dit top kwaliteit haar is!

Karina Kamysjewa

Klant

Verlengen of verdikken

Wil jij extensions zetten om je haar te verlengen of meer volume te creëren?

Onze hairstylisten staan voor jouw klaar, luisteren naar je wensen en zullen je voorzien van het beste advies. Plan een afspraak in, dan zien we je graag terug bij ons in de salon.

Een hairsalon die meer is dan extensions zetten

Ben jij niet alleen opzoek naar een salon voor het zetten van extensions, maar wil je graag meteen je hele look compleet maken zonder nog naar een andere kapper te moeten? Dan is Dreamloxx jouw all in hairsalon. Jij kunt niet alleen bij ons terecht voor het zetten van je hairextensions maar ook voor het knippen, kleuren en stylen van je haar. Onze stylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en we maken gebruik van de beste producten.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het zetten van extensions bij Dreamloxx? Bekijk hier de veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog een vraag hebt.

Hoe vaak moet ik mijn extensions opnieuw laten zetten?

We adviseren altijd om tussen de 6-8 weken de banen opnieuw te laten plaatsen. Dit adviseren we om de kwaliteit van je eigen haar te waarborgen.

Hoeveel banen of rijen heb ik nodig?

Hoeveel banen/rijen je nodig hebt is afhankelijk van je wensen. Wanneer je alleen extra volume wilt adviseren wij 1 baan/ rij te doen, hierbij vindt dan geen verlenging plaats. Pas bij 2 banen kunnen we het haar ook verlengen.

Wanneer je van nature al veel en vol haar hebt of wanneer je wilt verlengen en volume wilt creëren adviseren wij 3 banen te doen.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Extensions zetten

Extensions laten zetten die het meest onzichtbaar zijn door je haar heen?

Met onze unieke techniek, de invisible weave, zetten wij jouw hairextensions op de meest onzichtbare manier. Plan een afspraak in en kom langs bij ons in de salon.