Extensions verven

Wil jij je extensions verven en ben je benieuwd of dit mogelijk is? Wij vertellen je alles over het verven van je hairextensions en waar jij op moet letten.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Kan je extensions verven?

Kan je hairextensions verven? Hairextensions kunnen gemaakt zijn van natuurlijk haar of van synthetisch haar. Om je hairextensions te verven moet je weten van welk haar je extensions gemaakt zijn. Helaas kan je synthetische extensions niet verven en moeten de hairextensions 100% natuurlijk zijn om ze te kunnen verven. De verf plak namelijk niet op synthetisch haar en kan er voor zorgen dat het haar afbreekt. Extensions die gemaakt zijn van echt haar kan je wel verven.

Hairextensions verven

Hairextensions donkerder verven

Wil jij je hairextensions donkerder verven? Dan is dit geen probleem. Je kunt 100% natuurlijke extensions altijd van licht naar donkerder verven. Je kunt het beste even op je hairextensions testen of de kleur hetzelfde uitpakt als op je eigen haar, omdat dit natuurlijk wel ander haar is.

Extensions lichter verven

Wil je je extensions lichter verven? Dan kan dit wel enkelen risico’s met zich meebrengen. Het blonderen of lichter verven van je haar kan je extensions namelijk beschadigen. Dit komt omdat hairextensions altijd eerst nog geblondeerd worden voordat ze in de kleur worden geverfd als dat ze uiteindelijk zijn. Dit betekend niet dat het helemaal niet kan, maar het haar kan hierdoor wel sneller afbreken en beschadigen. Ook wordt er vaak gevraagd of je je hairextensions kan wassen met zilvershampoo. Je kan je hairextensions wassen met zilvershampoo, maar wij raden dit wel af omdat het je extensions kan uitdrogen. In ons andere artikel vertellen we je graag meer over de beste shampoo voor extensions.

Extensions verven met spoeling

Ja, je kunt extensions verven met een spoeling, maar houd rekening met enkele belangrijke overwegingen. Kies een semi-permanente haarkleurspoeling die dicht bij de oorspronkelijke kleur van de extensions ligt. Test een kleine pluk om zeker te weten dat de kleur uitvalt zoals je verwacht. Spoelingen vervagen na verloop van tijd, dus je moet ze vaker bijwerken dan permanente kleuring.

Ben je opzoek naar een hairsalon met de mooiste meest onzichtbare hairextensions

Jouw hairextensions zijn nauwelijks zichtbaar met onze unieke techniek, de invisible weave.

✔ Unieke methode, de invisible weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier
✔ Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.
✔ Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

Extensions verven kapper

Wil je je hairextensions verven, dan kun je er voor kiezen om dit zelf te doen of te laten doen bij een professionele hairextensions kapper. Wij raden het aan om je extensions altijd te laten verven bij een kapper zodat je zeker weet dat het goed gebeurt en je de hairextensions niet beschadigd. Het zou zonde zijn als je de extensions meteen weg moet gooien wanneer je ze zelf probeert te verven en het mislukt. Daarnaast zorgt een professionele kapper ervoor dat je extensions in dezelfde kleur worden geverfd als je eigen haar.

Hairextensions laten verven door Dreamloxx

Bij Dreamloxx kun jij terecht voor het laten zetten van de meest onzichtbare hairextensions, de invisible weave. Met deze techniek hoef jij je geen zorgen te maken dat je hairextensions helemaal zichtbaar zijn door je haar heen. Wij maken gebruik van de beste producten en 100% human hair zodat wij jouw kunnen voorzien van de mooiste hairextensions. Daarnaast is Dreamloxx jouw all-in one kapper en kun jij terecht voor het zetten van je hairextensions, maar ook voor het stylen, knippen en kleuren. Zo hoef jij nooit meer opzoek naar een andere hairsalon voor het verven van jouw hairextensions. Bekijk onze prijzen of plan direct een afspraak in.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.