Extensions verven

Wil jij je extensions verven en ben je benieuwd of dit mogelijk is? Wij vertellen je alles over het verven van je hairextensions en waar jij op moet letten.

Hoi,

Wist je al dat Dreamloxx de beste hairextensions salon van Nederland is? Gespecialiseerd in invisible weave. Wil je mooi, vol en lang haar? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste haarextenstions (invisible weaves).

Jouw hairextensions worden gezet met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave
Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.
Wij verzorgen je hele look van hairextensions tot knippen, kleuren en stylen.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Kim & Lisa

Founders van, Dreamloxx

Wil je je extensions verven? Je hairextensions laten verven kan een goede manier zijn om ze in precies dezelfde kleur te krijgen als je eigen haar. Maar kan je zo maar je extensions verven? En waar moet je allemaal op letten bij hair extensions verven? In dit artikel vertellen we je alles over het verven van extensions.

Kan je extensions verven?

Kun je extensions verven? Het is mogelijk om je extensions te verven. Wel is het belangrijk om te weten waar je hairextensions van gemaakt zijn. Hairextensions kunnen namelijk gemaakt worden van natuurlijk haar of van synthetisch haar. Om je hairextensions te verven moet je weten van welk haar je extensions gemaakt zijn.

extensions verven

Synthetische extensions verven

Kan je synthetisch haar verven? Helaas is het niet mogelijk om synthetische hairextensions te verven en moeten de hairextensions 100% natuurlijk zijn om ze te kunnen verven. De verf plak namelijk niet op synthetisch haar en kan er voor zorgen dat het haar afbreekt.

Echt haar extensions verven

Kan je extensions van echt haar verven? Extensions van echt haar kun je wel verven. Het is hierbij belangrijk dat je altijd eerst een stukje van het haar test om er voor te zorgen dat de kleur hetzelfde is als je eigen kleur haar. Je kunt het beste je extensions laten verven bij een ervaren kapper zodat je zeker weet dat het goed gebeurd.

Extensions donkerder verven

Wil jij je hairextensions donkerder verven? Je hair extensions donkerder verven is geen probleem. Je kunt 100% natuurlijke extensions altijd van licht naar donker verven. Je kunt het beste even op je hairextensions testen of de kleur hetzelfde uitpakt als op je eigen haar, omdat dit natuurlijk wel ander haar is.

Extensions lichter verven

Wil je je extensions lichter verven? Extensions lichter verven kan wel enkelen risico’s met zich meebrengen. Het blonderen of lichter verven van je haar kan je extensions namelijk beschadigen. Dit komt omdat hairextensions altijd eerst nog geblondeerd worden voordat ze in de kleur worden geverfd als dat ze uiteindelijk zijn. Dit betekend niet dat het helemaal niet kan, maar het haar kan hierdoor wel sneller afbreken en beschadigen.

Extensions verven kapper

Wil je je hairextensions verven, dan kun je er voor kiezen om dit zelf te doen of te laten doen bij een professionele kapper. Wij raden het aan om je extensions altijd te laten verven bij een kapper zodat je zeker weet dat het goed gebeurt en je de hairextensions niet beschadigd. Het zou zonde zijn als je de extensions meteen weg moet gooien wanneer je ze zelf probeert te verven en het mislukt. Daarnaast zorgt een professionele kapper ervoor dat je extensions in dezelfde kleur worden geverfd als je eigen haar.

Extensions verven met spoeling

Ja, je kunt extensions verven met een spoeling, maar houd rekening met enkele belangrijke overwegingen. Kies een semi-permanente haarkleurspoeling die dicht bij de oorspronkelijke kleur van de extensions ligt. Test een kleine pluk om zeker te weten dat de kleur uitvalt zoals je verwacht. Spoelingen vervagen na verloop van tijd, dus je moet ze vaker bijwerken dan permanente kleuring.

Uitgroei verven met extensions

Wil je je uitgroei verven met extensions? Dan is dit ook mogelijk. We raden het wel aan om te proberen je extensions zo min mogelijk vaak te verven om zo beschadigingen te voorkomen en om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Je kunt er ook voor kiezen om je extensions er uit te laten halen wanneer je je uitgroei wil laten verven en ze er daarna weer in te laten zetten.

Hairextensions laten verven door Dreamloxx

Bij Dreamloxx kun jij terecht voor het laten zetten van de meest onzichtbare hairextensions, de invisible weave, een unieke techniek voor de meest onzichtbare extensions. Daarnaast is Dreamloxx jouw all-in one kapper en kun jij terecht voor het zetten van je hairextensions, maar ook voor het stylen, knippen en kleuren. Onze hairstylisten kijken altijd mee voor de juiste kleur en voorzien je altijd van het beste advies. Bekijk onze prijzen of plan hier direct een afspraak in.

Wil jij hairextensions die bijna onzichtbaar zijn?

Met onze invisible weaves hoef jij je nooit meer zorgen te maken over extensions die te veel door je haar heen te zien zijn. Ontdek hoe onze haarspecialisten samen onze tevreden klanten de mooiste looks kunnen creëren met bijna ontzichtbare hairextenions.

Meer dan 10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in invisible weaves
De meest onzichtbare hairextensions

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Wil jij graag zo’n mooie volle en lange haren als de meiden hierboven?

Wij bespreken graag samen jouw wensen en denken altijd met je mee voor het mooiste resultaat. Ontdek onze behandelingen.