Extensions plaatsen

Wil jij de mooiste en meest onzichtbare extensions plaatsen?

Bij Dreamloxx zijn we gespecialiseerd in een unieke techniek, de invisible weave. Met deze methode kunnen wij bij iedereen de mooiste en meest onzichtbare hairextensions plaatsen. Plan direct een afspraak in

N

De nieuwste technieken

N

Betaal in 4 termijnen

N

All in pakket

Waarom extensions laten plaatsen bij Dreamloxx?

Wij werken met de nieuwste technieken en zijn op de hoogte van de laatste trends. We denken graag met jou mee zodat je altijd weer stralend de salon uitloopt.

De nieuwste technieken

Jouw hairextensions worden geplaatst met de nieuwe, unieke methode, de invisable weave, zodat jij kunt genieten van hairextensions op de meest onzichtbare manier.

Betaal in 4 termijnen

Extensions laten plaatsen maar tijdelijk niet genoeg geld? Betaal je invisible weave in 4 termijnen. Je kunt gespreid betalen zonder rente en zonder bkr registratie.

All in pakket

Jij hoeft niet meer naar een andere salon om extensions te plaatsen. Kies voor het all in pakket waarbij wij jouw haar ook nog eens kunnen knippen, kleuren en stylen.

De meest onzichtbare hairextensions plaatsen

Heb jij altijd al gedroomd van een mooie bos volle haren zonder dat jouw extensions de hele tijd zichtbaar zijn door je haar heen? Met de unieke techniek van Dreamloxx, de invisible weave, hoef jij je nooit meer zorgen te maken over zichtbare hairextensions. Onze hairextensions worden op de meest onzichtbare manier geplaatst. Daarnaast maken we gebruik van de beste kwaliteit producten en ons eigen dreamloxx hair gemaakt van 100% human hair. Onze hairstylisten zorgen ervoor dat jij altijd stralend de salon verlaat.

Recensies

Benieuwd hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren? Lees hier de reviews wat zij ervan vonden.

Geweldige zaak om je haar te laten verlengen en volume aan te brengen met extensions. Dames zijn super lief en weten waar ze mee bezig zijn. Met hun inmiddels eigen merk haar kunnen ze iedere klant tevreden maken omdat de opties ontelbaar zijn met het kunnen mengen van hun haar en en kleur opties daarin.

Maelys Slot

klant

Heel goed geholpen! Super proffesionele leuke meiden die verstand hebben van wat ze doen. Ik draag al lang extensions en kan zeggen dat dit top kwaliteit haar is!

Karina Kamysjewa

Klant

Hair extensions plaatsen

De mooiste extensions laten plaatsen?

Je haar verlengen of meer volume creëren? Met de invisible weave methode kan het allebei. Onze hairstylisten helpen je altijd met het kiezen van de perfecte look. Plan direct een afspraak in.

Weave extensions plaatsen

Benieuwd hoe wij onze extensions plaatsen? Wij maken gebruik van microringen en mini weften. Hierdoor zijn de hairextensions geschikt voor ieder haartype en kunnen wij voor iedereen maatwerk leveren. Of jij je haren nu alleen wilt verlengen of ook volume wilt creëren. Onze hairstylisten denken altijd met jou mee voor de beste look. Daarnaast kun jij niet alleen terug voor het plaatsen van microring extensions, maar ook voor het stylen, knippen en kleuren van je haar. Zo hoef jij nooit meer naar een andere hairsalon toe.

Hoe werkt het hairextensions zetten

Benieuwd hoe we samen tot het mooiste resultaat komen? Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

01.

Plan een online afspraak in

Via ons online systeem kun je zelf een afspraak inplannen. Je kunt hierbij meteen een behandeling kiezen, maar je kunt ook eerst op consult komen zodat we samen kunnen kijken naar je wensen.

02.

Extensions plaatsen

Nadat je een afspraak hebt gepland kom je op de door jou gekozen dag naar de salon toe. We bespreken samen wat je wensen zijn, doen een kleurbepaling en zullen daarna de invisible weaves zetten.

03.

Knippen en stylen

Zodra de extensions geplaatst zijn zullen we je haar nog helemaal in model brengen door het te knippen en te stylen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over microring extensions plaatsen bij Dreamloxx? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is.

Kan ik ook extensions plaatsen in kort haar?

Ja, ook bij kort én dun haar is het mogelijk om onze microring weft extensions te plaatsen.

Wanneer moet ik de extensions omhoog plaatsen?

Wanneer jij onze microring extensions hebt laten plaatsen adviseren wij je om de extensions elke 6-8 weken omhoog te laten plaatsen. Zo voorkom je dat de extensions aan je haar gaan trekken en je eigen haar beschadigd.

Hoe werkt de betaaloptie in 4 termijnen?

Komt de uitgave voor je nieuwe hairlook niet goed uit maar wil je niet wachten of geld lenen? Kies er dan voor om in 4 termijnen te betalen. Hoe werkt het? Bij het inplannen van de afspraak doe je een aanbetaling van 30%. Het restant van jouw aankoopbedrag wordt vervolgens afgehandeld door betaalprovider In3 en betaal je na je afspraak in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is dé enige betaalmethode die gespreid betalen mogelijk maakt zónder rente en BKR registratie.

Lees meer over het betalen in 4 termijnen.

Hair extensions plaatsen

Microring extensions laten plaatsen bij een ervaren hairextensions salon?

Zorg ervoor dat jouw hairextensions op de juiste manier geplaatst worden om beschadiging aan je haar te voorkomen. Al onze hairstylisten zijn gespecialiseerd in het zetten van de meest onzichtbare hairextensions. Plat direct een afspraak in.